Görüş Bildir
Haberler
Liseli Genç Apple'ın Açığını Buldu

Liseli Genç Apple'ın Açığını Buldu

samet yesil
20.02.2015 - 17:16 Son Güncelleme: 21.02.2015 - 13:35

Mersin'in Erdemli ilçesinde lise birinci sınıf öğrencisi, Apple'da açık bulduğunu ve bu sayede tüm uygulamaları ücretsiz indirdiğini söyledi.

Lise birinci sınıf öğrencisi Çayan Temel, açığı cep telefonuna ücretli oyun yüklerken keşfettiğini belirterek, “Ön ödemeli bir kartla ücretli bir uygulama almayı denedim. Ondan sonra bir uygulama satın aldım. Ve benden ücret kesmediler. Ücreti ister düşük, ister yüksek hiç fark etmiyor. 1 lira ile 210 lira arası, en yüksek program 210 lira, hiçbir ücret kesilmeden rahat bir şekilde indiriyorum” diye konuştu.

Apple’ı arayıp durumu anlattığını dile getiren Temel, “Öncelikle bana teşekkür ettiler. Lütfen bu tür hatalarla karşılaştığınızda, bize tekrar bildirin dediler. Sonra bana müzik hediye edeceklerini söylediler. Lütfen hesabınıza giriş yapıp, müzik indirin dediler. Bende hesabıma giriş yapıp müziği indirecektim, hesabım kapandı. Apple cihazımdan da 3-4 saat internete giremedim” diye konuştu.

“EN AZINDAN HESABIMA BİR KREDİ YÜKLEYEBİLİRLERDİ”

İHA muhabirinin kendisine bu açığı insanlara öğretecek misin? sorusuna ise Temel, “Aslında öğretmek istiyorum. Çünkü Apple’ın bana haksızlık yaptığını düşünüyorum. Büyük bir açık bulmuşken bana sadece bir müzik hediye ettiklerini söyleyip, yalan söylediler ve hesabımı kapattılar. Ayrıca telefonumla 3-4 saat internete giremedim. Sinir oldum. En azından hesabıma bir kredi yükleyebilirlerdi. Ya da hesabımı kapatmazlardı. Hesabımı kapattılar ve de telefonla internet erişimi mi kestiler. Buna kötü baktım. Haksızlık olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Kendisi için Apple’ın en iyi marka olduğunu anlatan lise öğrencisi, “Benim için en iyisi Apple çünkü her şey bedava” diye konuştu.

geikoo.co

Kaynak: http://finans.mynet.com/haber/detay/e...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın