Görüş Bildir
Haberler
Lionel Messi'ye Giydirilen Bişt İçin 1 Milyon Dolarlık Teklif

Lionel Messi'ye Giydirilen Bişt İçin 1 Milyon Dolarlık Teklif

Ali Can YAYCILI
23.12.2022 - 21:30 Son Güncelleme: 24.12.2022 - 01:30

Umman Milletvekili Ahmed Al Barwani, Dünya Kupası finalinde Fransa'yı mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Arjantin'in kaptanı Lionel Messi'ye, kupa töreninde giydiği bişt için 1 milyon dolar teklif etti. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kupa töreninde 'Nusret' kadar dikkat çeken bir diğer konu olmuştu

Kupa töreninde 'Nusret' kadar dikkat çeken bir diğer konu olmuştu

Arjantin'in mutlu sona ulaştığı 2022 FIFA Dünya Kupası'nın yankıları devam ederken Lionel Messi'ye kupa töreninde giydirilen bişt ses getirmeye devam ediyor. Karşılaşmanın sonunda kupayı almak için kürsüye çıkan kaptan Lionel Messi'ye Katar Emiri tarafından giydirilen 'Bişt' adlı geleneksel kıyafet dikkat çekmişti.

1 milyon dolar teklif edildi

1 milyon dolar teklif edildi

Umman Milletvekili Ahmed Al Barwani, Dünya Kupası finalinde Fransa'yı mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Arjantin'in kaptanı Lionel Messi'ye, kupa töreninde giydiği bişt için 1 milyon dolar teklif etti. Barwani Twitter hesabından yaptığı açıklamada biştin Arap dünyası için son derece olduğunun altını çizerken Messi'ye bişti kendilerine vermeleri için dev bir teklif sundu.

İşte Barwani'nin söyledikleri:

İşte Barwani'nin söyledikleri:

'O an stadyumdaydım ve yaşananları canlı izliyordum. Katar emiri Messi'ye bişti verdiğinde bunun Arap dünyası için unutulmaz bir an olduğunu anlamıştım. Bu turnuva Arap dünyası için bir gurur kaynağıydı. Tüm dünyaya Arap dünyasının nasıl bir birlik içerisinde olduğunu gösterdiğimize inanıyorum. Şövalyelik ve bilgeliğin sembolü olan biştin bizimle kalması için Messi'ye böyle bir teklif yaptık ve cevap bekliyoruz.

Eğer Messi teklifimizi kabul ederse bişt bir daha kimse tarafından giyilmeyecek ve o anı anmak için müzede sergilenecek. Bunu hem yaşadığımız gururu ve o anı bizlere tekrar tekrar yaşatmak hem de Arap dünyasının her şeyi yapabileceğimizi hatırlayabilmek için istiyoruz'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
8
8
6
3
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mrspock

aq millet 1 miyon doları catur cutur sağa sola savuruyor biz hala 8500 derdindeyiz.

mrspock

Ayrıca 128 milyar dolar ne böyük paramış ya

OCREATUS

Şövalyelik mi var Araplarda? Hatalı çeviri galiba.

Pasif Kullanıcı

Amcığa bak o paranın gelirinin ne olduğunu hepiniz tahmin ediyorsunuz pis yiyici araplar bizimkiler de bunlara özeniyor işte