Görüş Bildir
Haberler
Linet Yeni Evi İçin Paraya Kıydı: Aylık 40 Bin Liraya Ev Tuttu

Linet Yeni Evi İçin Paraya Kıydı: Aylık 40 Bin Liraya Ev Tuttu

Son günlerde verdiği kilolarla adeta kendini baştan yaratan şarkıcı Linet, yeni evine taşındı. Geçtiğimiz günlerde İsrail’de katıldığı şarkı yarışması ile haberlere konu olan Linet, Arnavutköy’de kiraladığı daire için 40 bin lira kiraya ödeyecek. İşte Şarkıcı Linet’in yeni evi…

İçeriğin Devamı Aşağıda

İsrail'de doğup büyüyen şarkıcı Linet, daha sonra Türkiye’ye gelerek adını duyurdu. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan Linet şu sıralar yeni yılda vereceği konser için hazırlanıyor. Son dönemde doğup büyüdüğü İsrail'deki 'X Factor' yarışmasıyla gündemde olan Linet, yeni evi için paraya kıydı.

Linet 40 Bin Lira Kira İle Ev Tuttu

Linet 40 Bin Lira Kira İle Ev Tuttu

Posta Gazetesi’nde yer alan habere göre; 46 yaşındaki ünlü şarkıcı, kendi evini bir ara Can Yaman'ın başrolünde yer aldığı 'Bay Yanlış' dizisine kiraya vermişti. Linet, evini yine dizi ve reklamlara kiraya vermeyi planlıyor.

LJennifer Lopez, Kim Kardashian gibi yabancı ünlülerin yaptırdığı kalça operasyonu için Linet ameliyat masasına yatmış ve kalçasına yağ enjekte ettirterek dolgu yaptırmıştı.

Son dönemde doğup büyüdüğü İsrail'deki 'X Factor' yarışmasıyla gündemde olan Linet, aylık 40 bin TL kira ödeyeceği Arnavutköy’deki yeni evine geçtiğimiz hafta taşındı.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın