Görüş Bildir
Haberler
Lice'deki Yangına Müdahale Sürüyor

Lice'deki Yangına Müdahale Sürüyor

Ulaş
26.07.2015 - 18:44
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Diyarbakır’ın Lice İlçesi’nde dün akşam saatlerinde başlayan yangın, Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri tarafından aralıksız sürdürülen çalışmalarla kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Dün gece Lice İlçesi’nde bombalı saldırı ve sonrasında çıkan çatışmadan sonra başlayan ancak güvenlik gerekçisiyle müdahale edilemeyen yangına Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne ait itfaiye ekipleri, bu Sabah saat 10.00 sıralarında ilçeye giderek müdahale etmeye başladı. Bölgeye itfaiye ekiplerini sevk ederek yangına müdahaleyi başlatan Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Hakkı Bilici, Diyarbakır’ın yanı sıra, Lice, Silvan, Hani, Kulp ve Hazro ilçelerindeki 7 itfaiye aracıyla birlikte sabah saatlerinden itibaren Lice’deki yangına müdahale ettiklerini belirtti. Yangının geniş bir alana yayıldığını kaydeden Bilici, yangının henüz kontrol altına alınamadığını söyledi.

HDP’Lİ MİLLETVEKİLLERİ YANGIN BÖLGESİNDE

Yangın rüzgarın etkisiyle geniş bir alana yayılırken, Halkların Demokratik Partisi (HDP) Diyarbakır Milletvekilleri Ziya Pir, Çağlar Demirel, Nimettulah Erdoğmuş, Sibel Yiğitalp, Edip Berk, Feleknaz Uca, İmam Taşçıer ile DBP ve HDP’li yöneticiler, yangının yaşandığı bölgeye giderek, söndürme çalışmalarını yakından takip etti.

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, bir yandan Lice kırsalında çıkan yangınlara müdahale ederken, diğer yandan da kent merkezinde tarla sahipleri tarafından çıkarılan anız yangınlarla müdahale ettiği belirtildi.

  • DHA
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0