Görüş Bildir
Haberler
Leonardo DiCaprio ile "Tufan’dan Önce" Belgeseli

Leonardo DiCaprio ile "Tufan’dan Önce" Belgeseli

Birleşmiş Milletler Barış Elçisi Leonardo DiCaprio iklim değişikliğiyle mücadele projesi kapsamında National Geographic ile ortaklaşa yürüttüğü yeni belgeseli yayınlandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Belgesel; dünya insanlarını, gezegeni kurtarmak için yapılabilecek basit ama etkili çözümlerlerle ilgili bilgilendirirken iklim değişilikliğinin önlem alınması gereken bir konu olduğunun farkında olan liderleri desteklemeye teşvik ediyor. Leonardo DiCaprio, gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerde toplumun her tabakasından farklı bireylerin nabızlarını tutarak Dünya’nın bugünü ve yarını ile ilgili detayları tutkulu olduğu kadar pragmatik bir pencereden servis ediyor.

‘Tufan’dan Önce’de iklim değişikliği ile ilgili görüşleri alınan ABD Başkanı Barack Obama, ABD eski Başkanı Bill Clinton, ABD Genel Sekreteri John Kerry, Birlemiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-moon ve Papa Francis’in gibi ünlü figürlerin yanında NASA araştırmacıları, çevre aktivistleri, tanınmış bilim insanları, topluluk liderleri ve kendini doğayı korumaya adamış bireylerin satır arası notlarına yer veriliyor.

Filmin yapımcılığını Leonardo DiCaprio, Brett Ratner, James Packer ve Martin Scorsese üstlenirken, yönetmen koltuğunda Fisher Stevens’ı görüyoruz.

Seçeneklerden Türkçe altyazıyı açmayı unutmayın!

Onedio Video'yu Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
64
20
5
4
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
feyk

aslinda tum problemlerimizin basit cozumleri var ama o cozumleri uygulayabilcek irade ve bilinci tum insanligin gosterebilmesi, iste zor olan bu.

Bahadır A

devasa motor hacmine sahip lüks arabaları bırakıp toplu taşımaya yönelmek ya da gereksiz kaynak israfını sonlandırmak, fosil yakıtlardan el etek çekip yenile... Devamını Gör

Tarantin Quentino

Kendinden ziyade başka konulara, insan, hayvan, doğa, toplum vs. sorunlarına dikkat çekmek bambaşka bir şey. Leo, Oscar konuşmasında yine iklim değişikliğine... Devamını Gör

joaquimhg

ben belgeseli dün gece izleme fırsatı buldum gerçekten dünya gözle görülür bir değişime uğruyor ve bunu yavaşlatmak bireylerin elinde . lütfen daha duyarlı o... Devamını Gör