Görüş Bildir
Haberler
Lavabo Deliğine Kafası SIkışan Kedi Böyle Kurtarıldı

Lavabo Deliğine Kafası SIkışan Kedi Böyle Kurtarıldı

İstanbul Fatih’te, kafasını lavabo deliğine sıkıştıran yavru kediyi inşaatta çalışan işçiler kurtardı. İşçilerin, lavaboyu çekiçle kırarak kediyi kurtardıkları anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Lavaboyu söktüler

Karagümrük’te depoda çalışan inşaat işçileri, bir kedinin miyavlama sesini duydu. İnşaat ustası Tuncay Altun, sesin geldiği yere doğru gidince lavabo deliğine sıkışmış yavru kediyi gördü. Altun, yavru kedinin sıkıştığı lavaboyu sökerek binadan dışarı çıkardı. İnşaatta çalışan diğer işçiler de kediyi kurtarmak için yardıma geldi.

Yavru kediyi annesinin yanına bıraktılar

Yavru kediyi annesinin yanına bıraktılar

İşçilerden biri lavaboyu çekiçle kırarak, kediyi sıkıştığı yerden kurtardı. Uzun süre başı lavaboya sıkışmış halde duran yavru kedinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. İşçiler daha sonra yavru kediyi annesinin yanına bıraktı. Yavru kedinin kurtarıldığı anlar ise işçiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

İşte kurtarma anı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
8
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
darria

Ulan bön bön bakmak yerine biri de korkmuş hayvanı eline alıp sakinleştirmiyor, sevmiyor. Uzaylı görmüş gibi öyle bakıyorlar, hayvan zaten çok korkmuş. Üzeri... Devamını Gör

Tip nasıl? Kıyamam yaa mamoşum benim ne kadar tatlı. Kulaklarını yerim seninn ne işin var orada?