Görüş Bildir
Haberler
La Casa de Papel'in Berlin'i Pedro Alonso Geri Dönüyor! Pedro Alonso Kimdir?

La Casa de Papel'in Berlin'i Pedro Alonso Geri Dönüyor! Pedro Alonso Kimdir?

GNS
01.12.2021 - 21:39

Dijital platform devi Netflix'in olay yaratan dizilerinden La Casa de Papel'in sevilen ve ilgi çeken karakterlerinden Berlin'e hayat veren oyuncu Perdo Alonso'nun yeni dizisi yolda. İspanyol yapımı banka soygununu konu edinen dizide ilk sezon başarılı oyunculuğu ve ilginç karakteri Berlin'le akıllara kazınan Pedro Alonso'nun yeni dizisi Netflix orijinal Twitter hesabından duyuruldu. Peki Pedro Alonso kimdir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

La Casa de Papel'in yakışıklı oyuncusu Pedro Alonso yeni bir Netflix dizisiyle geri dönüyor. Dizide ilk sezonda hastalığından bahsedilmesinin üstüne karakterin geçmişinin merak edilmesi yapımcıları tetikledi. Berlin dizisi geliyor. İşte detaylar...

La Casa de Papel Final Yapıyor Berlin Geri Dönüyor

La Casa de Papel Final Yapıyor Berlin Geri Dönüyor

La Casa de Papel’in final sezonuna geri sayım başladı. Dizinin 5. sezonu 2 kısım halinde yayınlandı. 3 Eylül’de yayınlanan birinci kısmın sonrasında hayranları; ikinci bölüm için 3 Aralık’ı iple çekmeye başladı. 3 Aralık’ta final yapması beklenen La Casa de Papel’in finalinin ardından Berlin’i anlatacak dizi başlayacağı duyuruldu.

2023'ün Berlin'i

2023'ün Berlin'i

2017 yılında dijital mecrada gösterime giren dizi ertesi yıl, 2018'de Nexflix'te ingilizce dışı en çok izlenen dizi olmuştu. La Casa de Papel’in final sezonunun son bölümü 3 Aralık’ta erişime açılacak. Finalin sonrasında ekibin yeni bir hikâye üzerinde çalışmaya başladığı söylenmişti.

Netflix’in resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre La Casa de Papel’in finalinden sonra Berlin’in hayatına odaklanan yan bir dizi oluşturulacak. Netflix'in Twitter hesabından yapılan paylaşımda 'Bu soygun sona eriyor olabilir ama hikâye devam ediyor. Berlin: A New Series, 2023'te' ifadeleri yer aldı.

La Casa de Papel'in Berlin'i Pedro Alonso Kimdir?

La Casa de Papel'in Berlin'i Pedro Alonso Kimdir?

1971 yılının Haziran ayında İspanya Galiçya bölgesinde yer alan Vigo şehrinde dünyaya gelen Pedro Alonso Kraliyet Dramatik Sanat Lisesi’ni tamamlamıştır. Ardından Teatro de la Danza’da eğitim almış sonrasında ise dersler vermiştir. Burcu ikizler, boyu 1.87 cm, kilosu ise 74’tür. Bekar olan ünlü oyuncunun günümüzde bilinen bir sevgilisi ve birlikteliği mevcut değildir. Tam bir tiyatro tutkunudur. Grupo Dom adında bir tiyatro şirketinin sahibidir. İlk dizi oyunculuk deneyimini 26 yaşında iken 1997 senesinde Todos Los Hombres Sois İguales isimli dizi ile gerçekleştirmiştir. Ekran severler tarafından ise özellikle rol aldığı Grand Hotel dizisi ile büyük bir çıkış yakalamış ve kariyer basamaklarını hızla tırmanmıştır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın