Görüş Bildir
Haberler
KYK Burs Sonuçları Açıklandı mı? İşte 2022 KYK Burs ve Kredi Sorgulama Ekranı…

KYK Burs Sonuçları Açıklandı mı? İşte 2022 KYK Burs ve Kredi Sorgulama Ekranı…

KYK burs ve kredi sonuçları için gözler gelecek son dakika açıklamasına çevrildi. GSB'nin yaptığı son açıklamaya göre; Ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora düzeyinde eğitim görmekte olan ve öğrencilere verilecek maddi desteğin başvurularına yönelik değerlendirmeler sürüyor. Öte yandan Aralık ayıyla birlikte '2021-2022 KYK burs ve kredi başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?' soruları yanıt aramaya başladı.Peki, 2021 KYK burs ve kredi başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte merak edilen tüm bu soruların cevabı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

KYK burs sonuçları açıklandı mı? Başvuru sürecinin üzerinden bir ay geçti. Geçen sürenin ardından gözler sonuçlara çevrildi. Üniversite öğrencileri merak içerisinde sonuçların Gençlik ve Spor Bakanlığı GSB tarafından sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Peki, 2021 KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak?

KYK Sonuçları Açıklandı mı?

KYK Sonuçları Açıklandı mı?

10 Kasım Çarşamba 23.59'da sona eren KYK burs sonuçlarının resmi olarak hangi tarihte açıklanacağı henüz belli olmadı. Ancak bir önceki değerlendirme sürecine göre başvuruların tamamlanmasının ardından sonuçların 1 ay içerisinde erişime açılması bekleniyor. Geçtiğimiz yıl KYK burs başvuruları 8 Ekim'de sona ermiş ve 7 Aralık'ta açıklanmıştı.

Kesin olmamakla beraber sonuçların 9 Aralık ve 10 Aralık tarihinde açıklanması ve sonuçlara e-Devlet Gençlik ve Spor Bakanlığı GSB uzantısı üzerinden ulaşılması bekleniyor

KYK BURS SONUÇLARI SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

KYK Burs ve Kredi E Devlet Sorgulaması Nasıl Yapılır?

KYK Burs ve Kredi E Devlet Sorgulaması Nasıl Yapılır?

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan KYK sonuçlarını açıklamasıyla birlikte KYK burs sonuçları e devlet üzerinden kontrol edilecek.

SONUÇ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

2021-2022 KYK Burs ve Kredi Ücretleri Ne Kadar?

2021-2022 KYK Burs ve Kredi Ücretleri Ne Kadar?

2021 yılı için belirlenen ücret lisansta aylık 650 TL, yüksek lisansta 1300 TL ve doktorada 1950 TL.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
10
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın