Görüş Bildir
Haberler
Kuveytli YouTuber Canlı Yayında 11 Milyon Dolar Topladı! Parayı Bağışlayacağını Söyledi...

Kuveytli YouTuber Canlı Yayında 11 Milyon Dolar Topladı! Parayı Bağışlayacağını Söyledi...

GNS
19.01.2022 - 21:53

Kuveytli YouTuber Ebu Fella, Suriyeli mülteciler için yaptığı canlı yayın ile 12 günde 11 milyon dolar bağış topladı. Ulaştığı bağış miktarını görünce gözyaşlarına boğulan Fella, topladığı 11 milyon doların 110 bin aileye ulaştırılacağını ifade etti. Ünlü YouTuber'ın bu hareketini herkes takdir etti. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kuveytli ünlü YouTuber Ebu Fella esasında Somalili olduğunu ifade ediyor. Suriyeli mülteciler için başlattığı bağış kampanyasında 12 günde 11 milyon dolara ulaşan YouTuber, göz yaşların boğuldu. 110 bin aileye yardımda bulunulacağını açıkladı. İşte detaylar...

12 Günde 11 Milyon Dolar Topladı

12 Günde 11 Milyon Dolar Topladı

Kuveyt’in fenomenlerinden ünlü YouTuber Ebu Fella, mülteciler için açtığı canlı yayında 10 milyon dolar hedefini de aşarak11 milyon dolar topladı.

Asıl adı Hasan Süleyman olacak Ebu Fella, 7 Ocak'ta mültecilere yardım etmek adına başlattığı 'Daha Güzel Bir Kış İçin' kampanyasında 11 milyon dolara bağış topladı.

Kendini Cam Odaya Kitledi

Kendini Cam Odaya Kitledi

Dubai'ye giderek burada dünyanın en yüksek gökdeleni Burc Halife'nin önünde cam odaya kendini kilitleyen Fella, 10 milyon dolar hedefine ulaşana kadar bulunduğu yerden ayrılmayacağını ifade etmişti.

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği işbirliğiyle yapılan canlı yayın 12 gün sürdü ve bu süre zarfında YouTube üzerinden dünyanın en uzun canlı yayını rekorunu kırdı.

Toplanan miktar Suriye ve diğer ülkelerde yaşayan 110 bin Suriyeli aileye dağıtılacağı ifade edildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
2
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın