Görüş Bildir
Haberler
Kurt Cobain’in kızı Frances Bean Cobain’in Beklenmedik Aşk İtirafı! Frances Bean Cobain'in Sevgilisi Kim?

Kurt Cobain’in kızı Frances Bean Cobain’in Beklenmedik Aşk İtirafı! Frances Bean Cobain'in Sevgilisi Kim?

GNS
14.02.2022 - 20:14

Amerikalı grunge müzik grubu Nirvana'nın solisti Kurt Cobain'in kızı Frances Bean Cobain, güzelliğiyle herkesin dikkatini çeken isimlerden biri. Ünlü solistin kızının büyümüş halini görenler gözlerine inanamazken Frances Bean Cobain beklenmedik bir aşk itirafında bulundu. Cobain'in erkek arkadaşının ünlü bir oyuncunun oğlu olduğu ortaya çıktı. Peki Frances Bean Cobain'in sevgilisi kim? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dünyaca ünlü solist Kurt Cobain'in kızı Frances Bean Cobain, küçüklük fotoğraflarıyla akıllara kazınan insanlardan. 1992 doğumlu Cobain, şimdilerde görsel sanatçı olarak hayatını sürdürmeye devam ediyor. Medya önünde tanınan çocuklardan biri olan Frances, aşk itirafıyla yabancı ve yerli basında gündem konusu oldu. Peki Frances Bean Cobain'in sevgilisi kim? İşte detaylar...

Frances Bean Cobain'den Aşk İtirafı

Frances Bean Cobain'den Aşk İtirafı

1990’ların iki ikonik isminin çocuklarından birliktelik onayı geldi. Kurt Cobain ve Courtney Love’ın kızı Frances Bean Cobain ile ünlü kaykaycı Tony Hawk’ın oğlu Riley Hawk bir ilişki içerisinde olduğunu açıkladı.

İki Ünlü İkonun Çocukları

İki Ünlü İkonun Çocukları

Cobain, sosyal medya kullanımına yaklaşık bir yıldır ara vermiş durumdaydı. Ünlü solistinin kızının dönüşü ile aşkını itiraf etmesi bir oldu. 29 yaşındaki Cobain, 2021 yılı süresince biriktirdiği fotoğraflarını paylaştı. Paylaşımda Tony Hawk ve eşi Catherine Goodman çifti ile beraber Tony Hawk ve kendisinin aynı pozu verdiği bir fotoğraf da yer aldı.

Mutlu Yıllar Aşkım

Mutlu Yıllar Aşkım

Frances, Instagram’a ara vermenin zihinsel, duygusal ve ruhsal sağlığı için iyi geldiğini belirttikten sonra, “2021, beni hiç olmadığım kadar şimdiki zamana getirdi ve bunun için derinden minnettarım” ifadelerini kullandı. Sevgilisi Hawk ise paylaşımın altına “Mutlu yıllar aşkım” yorumunu düştü.

Frances daha önce 2014 yılında müzisyen Isaiah Silva ile evlenmiş, ancak Mart 2016’da boşanma davası açıp ertesi yıl resmi olarak boşanmıştı.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın