Görüş Bildir
Haberler
Kültür ve Turizm Bakanlığı 154 Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak! Başvurular Nasıl Yapılır?

Kültür ve Turizm Bakanlığı 154 Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak! Başvurular Nasıl Yapılır?

Ömer ÖNDER
26.04.2022 - 11:48

Kültür ve Turizm Bakanlığı pek çok ilde bünyesinde çalışmak üzere sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Kamu Personeli Alım İlanları sitesi üzerinden yayınlanan ilan sonrasında kamuda çalışmak isteyen binlerce vatandaş alım şartları ve başvurular hakkında araştırma yapmaya başladı. Peki 2022 Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları nasıl yapılır? Başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılan duyuru sonrasıda 154 sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. Yapılan duyurulara göre farklı illerde çalışmak üzere mimar, mühendis, şehir plancısı, tekniker ve teknisyen kadrolarında sözleşmeli personel alımı olacak. Başvuruda bulanacak adayların KPSS sınavından en az 70 puan almaları gerektiği yapılan açıklamalar arasında. Peki Kültür ve Turizm Bakanlığı 154 personel alımına nasıl başvurulur? Başvuru şartları nelerdir?

Kültür ve Turizm Bakanlığı Personel Alımı Başvuruları Nasıl Yapılır?

Kültür ve Turizm Bakanlığı Personel Alımı Başvuruları Nasıl Yapılır?

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları 29 Nisan 2022-13 Mayıs 2022 tarihleri arasında elektronik ortam üzerinden yapılacak. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar e-Devlet üzerinden Kültür ve Turizm Bakanlığı - Kariyer Kapısı-İşe Alım İşlemlerinin Yapılması veya Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın