Görüş Bildir
Haberler
Küçükçekmece'de 10 Araç Kundaklandı

Küçükçekmece'de 10 Araç Kundaklandı

Ulaş
16.11.2014 - 20:31
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Küçükçekmece Cumhuriyet mahallesi leylak sokak’ta park halinde bulunan 10 araç saat 02.30 sıralarında kundaklandı. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler araçların üzerine benzin dökerek ateşe verdi.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekipleri sevkedildi. İtfaiyenin çalışmalarıyla söndürülen araçlardan 8’i kullanılamaz hale geldi. Kısmen yanan 2 otomobilde de hasar oluştu. Araçlardan yükselen alevler bir binayı da tehdit edince büyük panik yaşandı. Yayılan ısı nedeniyle apartmanın dış cephesinde yanmalar meydana gelirken bazı dairelerin de camları çatladı. Kundaklanan araçlar olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu söndürüldü.

Önceki gün Küçükçekmece'de meydana gelen kundaklama olaynda sekiz araç kullanılamaz hale gelirken iki araçta son anda söndrüldü.Aracı kundaklanan vatandaşlardan Oruç Ramazan'elli sefer gittim belediye başkanının yanına.ama derdimi ifade edemedim.onlar seçimler gelince belediye başkanı olduklarını hatırlıyorlat.Seçildikten sonra vatandaşı hatırlamış olsalardı bugün yanımızda olurlardı.Burda on tane araç yanmış ama yetkililerden kimse yok.Bu yanan araçların hesabını kim verecek?Eğer kumlarla yana araçların önünü kesmemiş olsalardı,yanan araç sayısı çok daha fazla olurdu.'diyerek yaşanan olaydan duyduğu üzüntüyü ifade etti.Yaşanan olaya isyan eden vatandaş,yetkililerin duyarsızlığınıda şikayet etti.

Aracı ateşe verilen bir başka vatandaş olan Cengiz Çeto ise itfaiyenin 5 dakikalık uzaklıkta olmasına rağmen olaya 45 dakika sonra müdahale ettiğini söyledi.Araçlarını koyabilecekleri alternatif bir park alanı olmadığını söyleyen Çeto ' Çözüm sürecine karşı değiliz.Ama daha kaç kez vatandaşın malına zara gelecek.Biz herkese yardım diyoruz ama karşılığında vatandaşa yapılan bu oluyor.Belediye başkanı seçimlerde vaat ettiği hiçbir şeyi yerine getirmedi.Daha öncede farklı bir sokakta olaylar oldu.Hiçbir önlem alınmadı.Şimdide bize geldi zarar.Bu zararımın karşılanmasını istiyorum'diyerek yetkililere seslendi.

  • Zaman
Kaynak: http://www.zaman.com.tr/gundem_kucukc...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0