Görüş Bildir
Haberler
Büyük Yardımcınız! Küçük Ev Aletlerinde Okula Dönüş Fırsatlarını Yakalayabileceğiniz Seçilmiş Ürünler

etiket Büyük Yardımcınız! Küçük Ev Aletlerinde Okula Dönüş Fırsatlarını Yakalayabileceğiniz Seçilmiş Ürünler

Ece Erdem
29.08.2022 - 09:42

Elektronik aletleri satın almak veya yenilemek için indirimleri takip etmek en hesaplısı oluyor. Eylül kapıya dayandı ve her yerde okula dönüş indirimleri var!  Herkesten önce fırsatları yakalayıp ekonomisine yararlı bir alışveriş deneyimi yaşamak isteyenler için bu içerikte ihtiyacınız olan ve indirimdeki küçük ev aletlerini derledik, umarım aradığınızı bulursunuz. 

Keyifli okumalar! 

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

“Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Arzum Shake'n Take Kişisel Smoothie Blender

1. Arzum Shake'n Take Kişisel Smoothie Blender

Her zaman her yerde sizinle olacak smoothie karışımlarınızla içeceğinizi iki adımda hazırlayıp dilediğiniz zaman içebilirsiniz. Malzemeleri karıştırma şişesine koyun ve çalıştırın, işte bu kadar! 

Şu an güncel sepet fiyatı 579.40 TL, hemen satın almak için buraya tıklayın.

2. Philips Azur Buharlı Ütü

2. Philips Azur Buharlı Ütü

Geldik buharlı ütü kategorisinde en çok favorilenen ürüne... Her seferinde mükemmel sonuçlar veren Philips Azur buharlı ütü, 250 g'a kadar şok buhar veriyor ve inatçı kırışıklıkları kolayca gideriyor. 

Şu an 1.455 TL, buradaki linkten satın alabilirsiniz. 

'Çok güzel bayıldım ağır bir ürün kalite diye bağırıyor resmen.'

3. Arzum Okka Minio Türk Kahvesi Makinesi

3. Arzum Okka Minio Türk Kahvesi Makinesi

1-4 fincan kapasiteli makine, Türk kahvesini bol köpüklü ve tam kıvamında pişiriyor. Taşmayı önleme sistemi sayesinde malzemeleri koyup çalıştırınca gönül rahatlığıyla başından ayrılabilirsiniz. 

Sizi uzun uzun ocak başında kahve yapmaktan kurtaracak makinenin şu anki güncel sepet fiyatı 569,90 TL. 

Hemen satın almak için tıklayın.

4. Arzum Soprano Max Multi Blender Seti

4. Arzum Soprano Max Multi Blender Seti

Hazırlayacağınız tüm tariflerde size eşlik edecek olan Arzum Soprano blender setinin 5 farklı işlem yapma özelliği bulunuyor. Doğrama, rendeleme, dilimleme ve çırpma işlemlerini hemencecik yapabileceksiniz. Üstelik parçalarını bulaşık makinesinde de yıkayabilirsiniz. 

636,40 TL'lik güncel sepet fiyatıyla buradaki linkten satın alabilirsiniz.

5. Kiwi Portatif Buharlı Kırışık Giderici Dikey Ütü

5. Kiwi Portatif Buharlı Kırışık Giderici Dikey Ütü

Otomatik ve sürekli güçlü buhar ile mikrop ve bakterilerin %99.9'unu yok eder. Damlatmaz, otomatik kapanma özelliğiyle de aklınız ütüde kalmaz. Paslanmaz çelik buhar çıkışı ve fırça başlığa sahip. 

Hemencecik 45 saniyede ısınan bu ütü şu an 518,42 TL yerine 496,99 TL'ye satılıyor, satın almak için linke tıklayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3,5 L Fritöz

6. Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3,5 L Fritöz

Sağlıklı ve lezzetli yemekler hazırlamak için mutfakta saatler harcamanıza gerek yok! Xiaomi Mi Smart Air Fryer ile hızlıca hazırlayabilirsiniz. Lezzetli yemekler sadece birkaç dakika içinde ve bir çorba kaşığı yağ kullanarak hazır olacak bile! Fritözün birçok güçlü yönü var, ancak 1500W'lık yüksek güç, hızlı bir sıcaklık artışı ve daha eşit bir ısı dağılımı sağlayarak, diğer benzer cihazlara kıyasla pişirme süresini kısaltıyor. 

Linkini buraya bıraktım bile.

7. Philips Daily Collection Siyah Filtre Kahve Makinesi

7. Philips Daily Collection Siyah Filtre Kahve Makinesi

Filtre kahve makinesi kategorisinde en çok değerlendirilen 1. ürün olan Philips Daily Collection Siyah Filtre Kahve Makinesi, ilk fincandan son fincana kadar en lezzetli ve kıvamlı aromanın sunulması için akan kahveyi eşit şekilde karıştırır.

Siz buradan ürünü satın alırken, ben de bir kullanıcı yorumu ekleyeyim: 

'Çok beğendim,hiç tereddütsüz almıştım iyi ki almışım. Philips'i tek geçerim her zaman 🙈'

8. Sinbo Yumurta Pişirme Haşlama Cihazı

8. Sinbo Yumurta Pişirme Haşlama Cihazı

Yumurta haşlarken bir türlü kıvamı tutturamayanlardansanız bu ürün tam size göre! Yumurtaları koyduktan sonra istediğiniz pişirme alternatifini seçiyorsunuz ve otomatik kapanma özelliğiyle birlikte pişiyor ve kapanıyor. 

149,60 TL'ye satın almak için buradaki linke tıklayın!

9. Karaca Future Granit Kırmızı Izgara Ve Tost Makinesi

9. Karaca Future Granit Kırmızı Izgara Ve Tost Makinesi

3 tabakadan oluşan benzersiz granit kaplama sistemi tüm gereksinimleri profesyonel olarak karşılayan tost makinesinin ısı ayarını pişireceğiniz yiyeceğe göre ayarlayabilirsiniz. Dengesiz pişen tavuklardan sıkıldıysanız Quick Grill teknolojisi sayesinde bu ızgarayla her tarafı eşit pişen tavuklara kavuşacaksınız. 

Buraya linkini bırakıyorum.

10. Philips Ekmek Kızartma Makinesi

10. Philips Ekmek Kızartma Makinesi

Sıradan bir ekmek kızartma makinesinden farkını size hemen açıklayayım; biz ekmekler sıcakta hemen küfleniyor diye buzluğa atıyoruz ve sabah hemen yemek istediğimiz zaman çözülmesini beklemek zorunda kalıyoruz veya mikrodalgaya koyuyoruz. Mikrodalgada birkaç saniye bile fazla kalınca hemen yanıyorlar. Bu ekmek kızartma makinesinde buz çözme özelliği de var, yani buzluktan çıkarttığınız ekmekleri direkt makineye koyabilirsiniz. 

Linkini buraya ekledim. 

'Paketleme ve kargo süper, yer kaplamıyor, hemen denedim yorumlara bakarak. Ekmekleri 3-4'te kızarttım bence 6 ideal. Kırıntı temizleme bölmesi olması çok hoş. Çeyizime aldım'

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. KORKMAZ Mia Waffle Makinesi

11. KORKMAZ Mia Waffle Makinesi

Waffle makinesi kategorisinde en çok satan ürünü biraz daha tanıyalım. El yakmayan özel tasarım kulplara sahip makinenin ayarlanabilir ısı özelliği de var. Yapışmayı önleyen granit iç yüzeyi de waffle yapmayı daha keyifli bir hale getiriyor. 

Hemen satın almak için buradaki linke tıklayın. 

'Yaaa mükemmel bir ürün bayıldımmm.. Bir waffle hastası olarak çok beğenerek aldım ve granit özelliğiyle yağ sürmeye bile gerek kalmadan lezzetli waffle yaparak günümü gün ediyorummm. Teşekkürler ♡'

12. Emsan Bella Gusto Golden Pink Stand Mikser Mutfak Şefi

12. Emsan Bella Gusto Golden Pink Stand Mikser Mutfak Şefi

Bu mutfak şefi, güç harcamadan daha kısa sürede lezzetli tarifler hazırlamanızı sağlar. Mutfak işlerini kolaylaştıran Gusto şef, yoğun hamurlardan köpük köpük kremalara kadar birçok karıştırma işlemini zahmetsiz şekilde tamamlamanızda yardımcı olacak. 

Hemen satın almak için buradaki linke tıklayabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın