Görüş Bildir
Haberler
Küçük Altın Takmaktan Utanacağımız 10 Konsept Düğün

Küçük Altın Takmaktan Utanacağımız 10 Konsept Düğün

iyisahne.com
22.07.2016 - 18:58

Vintage Düğün Konsepti

Vintage Düğün Konsepti

Bazı çiftlerimiz, moda anlayışlarını hayatlarının en mutlu günlerine adapte etmek istiyorlar ve Vintage konsepti ile karşımıza çıkıyorlar. Kimisi dönemsel temalarla davetlerini şekillendirirken, kimisi de bohem tarzı tercih ediyor. Aksesuar, süslemeler ve ikramlarla ve tabiki olmazsa olmaz Subway Jazz Station müzik grubu ile temalarını kuvvetlendirebilirler.

Rock Düğün Konsepti

Rock Düğün Konsepti

Bazı çiftlerin ise belirli akımlar, hayatlarına ve ilişkilerine yön verir. Rock temalı bu düğünde, pop art tarz temalı görünse de, davetliler bir anda ‘Popçular Dışarı, Popçular Dışarı' diye bağırmaya başlarsa rock müzik dinleyen müzikseverlerin el işaretini yapmayı ihmal etmeyin deriz.

Bu düğünde WHISKY rock grubu eşliğinde Head Bang yapmaya hazır olun!

Gemi Düğünü Konsepti

Gemi Düğünü Konsepti

Romantizmi uluslararası sularda canlanan çiftler de mevcut. Böyle durumlardaysa birinci kaptandan rica etmeleri halinde, nikahları kıyılıyor ve seyir defterine nikah bilgileri ayrıntılı şekilde yazılıyor. Karaya ilk ayak bastıkları yerde de kaptanın hazırladığı belgeyi ilgili ülkenin nüfus müdürlüğüne götürüyorlar ve bir ömür boyu anlatacak hikayeleri oluyor.

Bu romantik dakikalarda CelloSonics Background gibi bir çello sanatçısı ile bu güzel ambiyans çok daha güzelleştirecektir.

Kaçıp Gitmeli Düğün Konsepti

Kaçıp Gitmeli Düğün Konsepti

Geleneksel kuralları sevmeyen çiftler için düğün sadece beraber olmak demektir. Bu yaşanmış hikayede çiftimiz, sonsuza kadar birbirlerine evet demek için her şeyden kaçıp uzak diyarlarda dünya evine giriyorlar. 

Ekip olarak onları düşünürken fonda Derin gibi sade bir müzisyen olması gerektiğini düşündük. Siz ne dersiniz ?

Boğaz Düğün Konsepti

Boğaz Düğün Konsepti

Boğazın eşsiz manzarasını düğün günlerinde yaşamak isteyen çiftlerimiz için ise boğazdaki seyir yatları mükemmel bir seçenek olarak sunuluyor. Anadolu ve Avrupa yakalarının en güzel noktalarında spotlar altında fotoğraf çektiren çiftler mutlu günlerini dünyanın en özel coğrafyasında ölümsüzleştiriyor.

Bu eşsiz manzaranın Sahte Rakı müzik grubu eşliğinde efsaneleşeceğini düşünüyoruz.

Tren Garı Düğün Konsepti

Tren Garı Düğün Konsepti

Çiftler için düğün günlerini unutulmaz kılmak çok önemlidir. Bunun için de klasikleşmemiş yöntemlerle ya da yerlerde düğün yapmak gerekir. Bu hikayemizde, hem deniz kenarı olması hem de tarihi önemi ve buharlı lokomotifleriyle Haydar Paşa Garı'nda planlanan bu düğün, düğün planlayan birçok çifte çok parlak bir fikir olarak geliyor.

Arka planda çalan şarkının 'İstasyon İnsanları Burdalar Tesadüfen, Aynı Rüyayı Görüp Aynı Yerlere Giden...' olması gerektiğini mi düşünüyoruz?  Ya Teomanın ya da Can Oflaz Acoustic Project sesinden.

Düğün Dansı Konsepti

Düğüne gelen davetliler gelin ve damadın en mutlu gününe şahitlik ederler. Ancak o güne gelene kadar mutlu çiftin basından neler geçti, gelin damadı peşinden ne kadar koşturdu bilmezler. Bu hikayede gelin ve damat, aşklarının hikayesini tatlı bir dans şovuyla davetlilere sunuyorlar.

Onlar kendi müziklerinin ne olması gerektiğine karar vermiş peki siz iyisahne.com daki gösteri/eğlence gruplarından hangisinin sizin hikayenizde yer almasını istersiniz ?

Game of Thrones Düğün Konsepti

Game of Thrones Düğün Konsepti

Son yılların kasıp kavuran dizilerinden Game of Thrones temasını en mutlu günlerinde sahnelendirmek isteyen bu çiftimiz, diziden bir sahne gibi görünüyorlar. Ancak bu çiftin yakın arkadaşı olmak hiç de kolay değil, toplam makyaj süresi 50 saati geçmiş. Kuaför önünde beklemekten sıkılan erkekler, halinize şükredin deriz.

Game of Thrones konseptli bir düğünde Brassist gibi Brass enstrümanlardan oluşan bir grup dinlemek çok güzel olacak görüşündeyiz.

Star Wars Düğün Konsepti

Star Wars Düğün Konsepti

Game of Thrones henüz birkaç yıllık! Ama senelerdir hayranlarını peşinden sürükleyen Star Wars'a da düğünlerde yer veriliyor. Damadın en iyi arkadaşlarının Stormtrooper olduğu bu düğünde, nedimeler de Prenses Leila temasıyla davete katılmışlar. Bizlere de ‘Güç Onlarla Olsun!’ demekten başka bir şey kalmamış.

Star Wars gibi bir düğünde ışık, davul ve suyu showlarında birleştiren Su Davulları grubu ile davetlilere unutulmaz anlar yaşatılabilir.

Kır Düğünü Konsepti

Kır Düğünü Konsepti

Artık klasik olmak yolunda ilerleyen kır düğünü tarzı ise ne kadar çok yapılırsa yapılsın ilgi çekiciliğini hala koruyor. Bazen gelin ve damadın ayakkabı giymeyi tercih etmemesi, hemen yakında yüzülebilecek bir denizin yada gölün olması ve açık hava bu tip düğünleri unutulmaz kılıyor.

Gün batımında gerçekleşecek bir kır düğünü için Uninvited Jazz Band'in sahnede olması sizce de güzel olmaz mı?

Bonus

Bonus

Siz siz olun konseptinizi seçerken göze gelmeyin. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
64
25
15
7
7
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Akşam Yıldızı

anladık kır düğünü de inekler ne allasen o kadar da kır temalı olmamalıydı :)

fioooona

got konsepti dışında bok gibi

Pasif Kullanıcı

ben bonustan istiyorum