Görüş Bildir
Haberler
Kubilay Aka'dan Korkutan Haber! Kaza Geçirdiği Ortaya Çıktı...

Kubilay Aka'dan Korkutan Haber! Kaza Geçirdiği Ortaya Çıktı...

Ünlü oyuncu Kubilay Aka'nın geçtiğimiz aylarda evinde geçirdiği kaza sonucu kafasına dikiş atılmıştı. 'Oğlum' dizisinin kadrosuna katılan Aka'nın yeni bir kaza daha geçirdiği ortaya çıktı. Peki, Kubilay Aka'nın sağlık durumu nasıl? İşte merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrolünde oynadığı 'Cam Tavanlar' dizisinin final yapmasıyla ardından dinlenmeye çekilen Kubilay Aka'nın başına talihsiz bir kaza geldi. Aka, geçtiğimiz haftalarda dengesini kaybedip kafasını cama çarptı ve başı yarıldı.

Ünlü isme yardıma; kapı komşusu Aras Bulut İynemli koştu. Kafasındaki kanı durduramayınca da Zekeriyaköy'deki bir tıp merkezine götürdüğü genç oyuncunun kafasına 12 dikiş atıldı.

Kubilay Aka halı saha maçı yaparken bu kez de kaburgası çatladı. Hastaneye giden genç oyuncu belli bir süre müşahede altında tutulduktan sonra taburcu oldu.

Genç oyuncu, yeni dizi çekimleri öncesinde evinde dinleniyor.

Gain'de yayınlanan 'Dayı Şov'un üçüncü bölüm konuğu, yer aldığı yapımlar ile geniş bir hayran kitlesi edinen genç oyuncu Kubilay Aka oldu. Sorulan hınzır soruları beyefendiliğini bozmadan cevaplayan Aka, görenleri bir kez daha kendine hayran bıraktı.

Oyuncu, oynadığı karakterler ile ilgili bir totemi olup olmadığı sorusuna 'Aslında bir totemim yok ama karakterleri okuduktan son ne yapabilirim diye düşünüp çok çalışıyorum' cevabını verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ünlü oyuncu 'Daha önce bir kadın tarafından reddedildin mi' diye soran Dayı'yı kısaca, 'Evet reddedildim' şeklinde yanıtladı. Karanlıktan çok korktuğunu açıklayan Kubilay Aka, stüdyoda bir anda ışıklarının kapatılmasıyla ise anlık bir şok yaşadı.

Kubilay Aka ile Miray Daner, 2.5 yıllık ilişkilerini Ağustos 2019'da bitirmiş, çiftin ayrılık nedeni olarak ihanet gösterilmişti. Ayrılık sonrası birkaç kez yeniden barışan ikili, ilişkiyi yürütememiş ve yollarını tamamen ayırmıştı.

Miray Daner, işletmeci Oğulcan Engin ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Kubilay Aka'nın ise hayatında kimse bulunmuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın