Görüş Bildir
Haberler
Kristallerle Evde Pozitif Enerji Yükseltin

etiket Kristallerle Evde Pozitif Enerji Yükseltin

Dr.Astrolog Şenay Devi
26.06.2023 - 12:29 Son Güncelleme: 19.08.2023 - 10:00

Evinizin titreşimlerini iyileştirebilir veya evinizdeki pozitif enerjiyi yükseltebilir misiniz? Kristallerin yardımıyla bu tamamen mümkün.

Evinizde herhangi bir kötü his veya enerji hissediyor musunuz? Enerji kapalı görünüyor mu? Evinizdeki insanlar huysuz, endişeli veya havasız mı hissediyorlar? Evinizin bir titreşim kontrolüne ihtiyacı olabilir!

İyi haber şu ki bunu yapmak için ihtiyacınız olan tek şey doğru kristal. Ayrıca, daha fazla güçlü titreşim ve pozitif enerji için evinizin etrafına yerleştirebileceğiniz bazı kristal kavanozlarını nasıl yapacağınızı bile öğreteceğiz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Evde pozitif enerji nasıl yükseltilir?

Evde pozitif enerji nasıl yükseltilir?

Ev sadece kalbimizin olduğu yer değil, aynı zamanda zamanımızın çoğunu geçirdiğimiz yerdir. Uyumak ve yemek yemek olsa bile, hayatımızın herhangi bir yerinden daha fazla evdeyiz. Bu nedenle, enerji mutlu ve pozitif hissettirmelidir.

Evinizdeki titreşimler veya enerji sizi boğuyorsa veya olumsuz hissettiriyorsa, bunu tersine çevirmek için kullanabileceğiniz üç harika ipucu ve püf noktası var.

Evde pozitif enerjiyi artırmanın en iyi yolu kristaller ve şifalı bitkiler kullanmaktır! Hatta bunları oldukça etkili ve güçlü Kristal kavanozlarında birleştirebilirsiniz. Aşağıdaki bazı önerilere ve tariflere göz atın.

Evde pozitif enerji için kristaller

Evde pozitif enerjiyi yükseltmeye yardımcı olabilecek birkaç kristal var. Size her biri hakkında kısa bir genel bakış sunacağım, işte favorilerimizin bir listesi:

Ametist

Kuvars

Karnelian

Gül kuvartzı

Sitrin

Güneş taşı

Labradorit

Yeşil Aventurin

Pirit

Kaplan gözü

Yukarıdaki kristalleri obsidyen, siyah turmalin veya siyah oniks ile birleştirmenizi öneririm. Evinizin gerçekten temizliğe ihtiyacı varsa, yedi adet defne yaprağı yakmanızı öneririm.

Ametist

Ametistin enerjiyi korumak ve temizlemek için güçlü bir taştır. Negatif duyguların atılmasında ve negatif enerjilerden korunmada faydalı olduğuna inanılır. Pozitif enerjiyi artırmaya yardımcı olmak ve manevi rehberlik sağlamak için kullanılabilir. Ek olarak, zihni sakinleştirmeye ve sezgileri güçlendirmeye yardımcı olduğuna inanılıyor.

Kuvars

Kuvars, hayatınıza pozitif enerji getirmenin harika bir yoludur. Temizleyici ve arındırıcı özellikleriyle bilinir, bu da onu enerjinizi geliştirmek ve pozitif hisler getirmek için mükemmel bir seçim haline getirir. Ayrıca zihinsel netlik, odaklanma ve yaratıcılığa yardımcıdır. Ayrıca çok güzeldir ve evinizin veya ofisinizin dekoruna harika bir katkı sağlayabilir.

Carnelian

Carnelian, evde pozitif enerji ve cesaret artışı için kullanmak için harika bir taştır. Carnelian'ın fiziksel ve ruhsal dünya arasındaki bağlantıyı güçlendirmeye yardımcı olduğu, hayatın daha iyi anlaşılmasına ve takdir edilmesine izin verdiği söylenir. Ek olarak, yaratıcılığı ve kendini ifade etmeyi desteklemenin yanı sıra motivasyonu ve coşkuyu artırmaya yardımcı olabilir.

Gül Kuvars

Gül Kuvars, sevgi, şefkat, barış ve neşe duygularını geliştirmeye yardımcı olduğu bilinen güzel bir kristaldir. Pozitif enerji getirmeye ve dengeyi yeniden sağlamaya yardımcı olmak için genellikle şifa uygulamalarında kullanılır. Gül Kuvarsın duyguları sakinleştirmek, stresi yatıştırmak ve kendini sevmeyi teşvik etmek için güçlü bir kristal olduğuna inanılıyor.

Sitrin 

Sitrin, parlak sarı rengi ve yaşamınıza pozitif enerjiler getirmeye yardımcı olabilecek güçlü enerjisiyle bilinen güzel bir kristaldir. İyimserliği, neşeyi ve iyi şansı teşvik etmeye yardımcı olduğuna inanılıyor. Negatif enerjiyi temizlemeye ve sizi bir huzur ve esenlik duygusuyla doldurmaya yardımcı olabilir. Sitrine, hayallerinizi gerçekleştirmek için mükemmel bir araçtır ve odaklanmanıza ve motive olmanıza yardımcı olabilir.

Güneş taşı

Güneş Taşı, pozitif enerji için kullanmak için harika bir kristaldir! Liderlik, güç ve kişisel güç taşıdır. Ayrıca hayatınıza neşe ve iyi şanslar getirmeye yardımcı olur. Güneş taşının duygusal iyileşmeye yardımcı olduğu bilinir ve kendinize olan güveninizi ve başkalarıyla iletişim kurma yeteneğinizi artırmanıza yardımcı olabilir.

Labradorit 

Labradorit, pozitif enerjiyi hayatınıza davet etmek için kullanılabilecek güzel bir taştır. İçsel gücünüzle bağlantıda kalmanıza, kendinizi daha iyi anlamanıza ve duygularınızı dengelemenize yardımcı olduğuna inanılıyor. Ayrıca sezginizi güçlendirmeye yardımcı olduğu, size içgörü ve rehberlik sağladığı söylenir.

Yeşil Aventurin

Yeşil Aventurine, mekanınıza pozitif enerji getirmek için harika bir seçimdir. İyimserliği, umudu ve yenilenmeyi teşvik ettiğine inanılır ve şansı ve bolluğu tezahür ettirmeye yardımcıdır zamanda başarı ve refahı çekmek için de kullanılır. Yeşil Aventurin sinirlilik, öfke ve tahrişi yatıştırır ve hayatın günlük stresinin çözülmesine yardımcı olur.

Pirit 

Pirit, pozitif enerji için harika bir seçimdir! 'Enayi Altını' olarak bilinir ve zenginlik ve refahın tezahür etmesine yardımcı olma yeteneği ile bilinir. Bu taş olumlu düşünmeyi teşvik eder, öz değeri ve güveni artırır ve yaratıcılığı ve hırsı teşvik eder. Ayrıca koruma ve topraklama için mükemmel bir kristaldir. 

Kaplan Gözü 

Kaplan Gözü'nün giyen kişiye refah, cesaret ve koruma getirdiği söylenir. Pozitif enerjiyi tezahür ettirmek ve duyguları dengelemek için güçlü bir taş olduğuna inanılıyor. Bu taşı yakınınızda bulundurmak, kendinize olan güveninizi artırmanıza ve hedeflerinize doğru ilerlemenize yardımcı olabilir.

Kristal kavanozları ile evinizin titreşimini artırın

Kristal kavanozları ile evinizin titreşimini artırın

Kristaller evde kendi başlarına pozitif enerjinin yükselmesine yardımcı olabilir. Bununla birlikte, otlar ve biraz sihir eklemek daha da güçlü bir etki yaratabilir. İyi haber şu ki... bunu yapmak çok kolay! Tek ihtiyacınız olan bazı kristaller, otlar, kavanozlar ve bir mum.

Kristal kavanoz tarifi

Evde pozitif enerjiyi yükseltmek için gereken kristal kavanozu çok bağışlayıcıdır. Neye sahip olduğunuza veya en çok neyi sevdiğinize bağlı olarak farklı kristaller ve bitkiler ekleyebilirsiniz. Evinizin her yerine dağıtmak için 5 küçük kristal kavanozu oluşturmanızı öneririm, ancak bunun yerine merkezi bir konumda 1 daha büyük kristal kavanozu da oluşturabilirsiniz.

İçindekiler

5 küçük mantarlı şişe

Sarı Aventurin, Sodalit Agar Kuvars gibi Kristal Kuvars

Obsidyen, Unakite, Jasper, Howlite, Opal Jasper, Kırmızı Aventurine 

Biberiye, adaçayı, kadife çiçeği, limon otu, yasemin, lavanta ve fesleğen gibi kuru otlar

7 adet defne yaprağı

2 adet beyaz ve siyah mum 

Talimatlar

Defne yapraklarınız 7 adet varsa, önce onu yakarak ve evinizin içinde dolaşarak evinizi temizleyin. Ayrıca şişelerin ve kristallerin etrafına biraz tütsü yapın. 

Mantarları çıkarın ve her bir şişenin dibini hizalamak için kristal parçaları ekleyin.

Ardından, kristallerin üzerine birkaç tutam ot koyun. Mantarı tekrar şişeye yerleştirin.

Mumlarınızı yakın, yana doğru çevirin ve her bir şişenin mantarlarına/üstlerine dikkatlice mumu damlatın. Bu niyetinizi mühürleyecektir. Bunu yaparken, olumsuzluğu uzaklaştırmayı ve evinize pozitif enerji getirmeyi düşünün.

Bu kristal kavanozlarını en çok ihtiyacınız olduğunu düşündüğünüz yere yerleştirebilirsiniz. Bu genellikle her yatak odasında, oturma odasında ve mutfak/yemek odasında bir tanedir. Ayrıca ön kapının ve herhangi bir büyük pencerenin yanına da bir tane yerleştirebilirsiniz. 

Kristal terapi arındırsın evlerinizi 

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Arwen

Evde kafam kadar ametist var, hiç işe yaramadığını söyleyebilirim. Dekor olarak duruyor en azından, görüntüsü muhteşemm mor pırıl pırıl 💜

kubrickss

bizde de akik gocuman taş senelerdir ama icraat işte onda çok şüpheliyim 🤔