Görüş Bildir
Haberler
Kripto Dünyasının En Büyük 3. Balinasının Aldığı Altcoinleri Açıklıyoruz!

etiket Kripto Dünyasının En Büyük 3. Balinasının Aldığı Altcoinleri Açıklıyoruz!

Well Ok Then
22.01.2022 - 10:30

Yüklü işlemler yaparak kripto para piyasalarına yön veren balinaları izleyen WhaleStats'ın radarına bir balina daha yakalandı! Bu balinayla ve aldığı altcoinlerle ilgili detaylı bilgi içeriğimizde. 

Keyifli okumalar! 

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kripto dünyasının en büyük 3. balinası bir "Ethereum Balinası"!

Kripto dünyasının en büyük 3. balinası bir "Ethereum Balinası"!

WhaleStats'ın açıkladığı verilere göre bu Ethereum balinasının adı Lights. Yakın zamanda yaklaşık 6 milyon dolarlık metaverse coini  ve bunun yanında birçok altcoini cüzdanına katan bu balinanın cüzdanında neler var? Haydi gelin birlikte bakalım!

1. Decentraland (MANA)

1. Decentraland (MANA)

Light adlı Ethereum balina 1.845.409 dolar karşılığında 642.999 Decentraland (MANA) satın aldı. Metaverse ekosisteminde oldukça popüler olan Decentraland, Ethereum üzerinde çalışan bir 3D sanal gerçeklik dünyası olarak tanımlanabilir.

2. The Sandbox (SAND)

2. The Sandbox (SAND)

Buna ek olarak en zengin 3. balina cüzdanı aynı zamanda 2,044,800 dolardan 426.000 SAND token’ı satın aldı. SAND, The Sandbox adlı metaverse platformunun yerel token’ı olarak karşımıza çıkıyor.

3. Covalent (CQT)

3. Covalent (CQT)

Bunun yanında balina, ayrıca Covalent (CQT) satın aldı ve 2.039.319 dolar karşılığında 3.090.000 token’lık işlem gerçekleştirdi. Covalent, geliştiricilerin farklı blok zincirlerinden veri çekmesine olanak tanıyan bir uygulama programlama arabirim paketi sunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Gala Games (GALA)

4. Gala Games (GALA)

Bu verilere ek olarak Light, geçtiğimiz hafta 1,1 milyon doların üzerinde Gala (GALA) alımı gerçekleştirdi. Bir play to earn token’ı olan GALA, son zamanlarda oldukça büyük ilgi görüyor.

5. Chainlink (LINK)

5. Chainlink (LINK)

Balina cüzdanı ayrıca merkezi olmayan oracle ağı Chainlink’in yerel token’ı LINK de satın aldı. Yapılan açıklamalara göre 1 milyon adet LINK 25.170.000 dolar karşılığında satın alındı.

6. Wrapped Bitcoin (WBTC)

6. Wrapped Bitcoin (WBTC)

Son olarak Light, Wrapped Bitcoin almak için de 86,4 milyon dolar harcadı. Bu meblağ karşılığında balinanın 2.000 WBTC aldığı ifade ediliyor. Ayrıca şu anda Light cüzdanının değerinin 4,3 milyar dolar üzerinde olduğu biliniyor. Siz bu Ethereum balinasının bu tercihleri hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın