Görüş Bildir
Haberler
KPSS Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Personel Alım Sonuçları: ÖSYM’den KPSS Açıklaması

KPSS Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Personel Alım Sonuçları: ÖSYM’den KPSS Açıklaması

ÖSYM, geçtiğimiz günlerde tercihlerini aldığı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alım tercihlerinin sonuçlarını açıkladı. KPSS puanı üzerinden alınan Ulaştırma Bakanlığı personel tercihleri 2 Mart’ta son ermişti. ÖSYM, bu sabah itibariyle sonuçları erişime açtı ve tercih yapanlar T.C. kimlik numaralarıyla sonuçlarını öğrenebilecek. İşte KPSS tercih sonuçları sorgulama ekranı…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kamu kuruluşlarının yayınladığı personel alım tercihleri yakından takip ediliyor. Son olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, KPSS puanı ile personel alımı yapacağını duyurmuş ve ÖSYM tarafından tercihler alınmıştı. ÖSYM, personel alım sonuçlarını açıkladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Personel Alımı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Personel Alımı

ÖSYM tarafından yapılan personel alım sonuçları açıklaması şu şekilde;

24 Şubat – 02 Mart 2022 tarihleri arasında tercihleri alınan KPSS-2022/3 Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, yerleştirme sonuçlarına 10 Mart 2022 tarihinde saat 10.30'dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile erişebileceklerdir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın