Görüş Bildir
Haberler
KPSS Tercihleri Ne Zaman Yapılacak? 2021/2 KPSS Tercih Kılavuzu Yayınlandı Mı?

KPSS Tercihleri Ne Zaman Yapılacak? 2021/2 KPSS Tercih Kılavuzu Yayınlandı Mı?

Kamu memur olma hayali kuran vatandaşlar KPSS tercihlerinin yapılacağı tarihi bekliyor. ÖSYM, KPSS 2021/1 tercihlerini 1-8 Temmuz arasında almış ve merkezi yerleştirme işlemleri tamamlanmıştı. Şimdi gözler KPSS 2021/2 tercihlerinin yapılacağı tarihe çevrildi. KPSS öğretim, KPSS önlisans ve KPSS lisans için KPSS tercih kılavuzları yayınlanacak ve kamu kuruluşlarının açacağı kontenjana göre atamalar yapılacak. Peki, KPSS tercihleri ne zaman başlayacak? KPSS 2021/2 tercih kılavuzu yayınladı mı? İşte detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek KPSS tercihleri ile ilgili sosyal medyada aramalar çoğalmış durumda. KPSS sınavlarında ter döken memur adayları, KPSS tercihleri yapacak ve merkezi atama sistemi ile atanacak.

KPSS TERCİHLERİ NE ZAMAN YAPILACAK?

KPSS-2021/2 tercihlerinin 22-29 Aralık'ta gerçekleşmesi bekleniyor.

Konuyla ilgili ÖSYM'nin yapacağı duyuru ile tercih kılavuzu yayınlanacak. Aday tercihleri de ÖSYM tarafından alınacak.

KPSS Kadro Ataması Nasıl Yapılacak?

KPSS Kadro Ataması Nasıl Yapılacak?

ÖSYM tarafından yerleştirilen adaylar, başka bir sınav veya mülakat yapılmaksızın, yerleştirme yapılan kadro ve pozisyonlara kamu kurum ve kuruluşlarınca doğrudan atanacaklardır. Yerleştirildikleri halde atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan veya gerekli belgeleri süresi içinde yerleştirildikleri kurum veya kuruluşa teslim etmeyen adayların atamaları yapılmayacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın