Görüş Bildir
Haberler
Köylülerin Çıplaklar Kampı İsyanı: Köyü Terk Ettiler

etiket Köylülerin Çıplaklar Kampı İsyanı: Köyü Terk Ettiler

İngiltere’nin en büyük çıplaklar festivaline ev sahipliği yapan köyün halkı festivaldan oldukça rahatsız. Muhafazakar bir topluluk olduklarını ve çıplaklarla 6 gün aynı yerde kalmak istemediklerini söyleyen köylüler, köyü terk etti. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

İngiltere’nin güneybatısındaki Somerset bölgesine bağlı Muchelney köyünde her sene düzenlenen “Çıplak Glastonbury” festivali bu sene tartışmalarla başladı.

1000'i aşkın İngiliz nudist, 6 gün boyunca çıplak etkinliklerin düzenleneyeceği festival için köye akın etti. Giysilerini çıkarıp birlikte yoga yapmaya, müzik dinlemeye ve eğlenmeye hazırlanan çıplak ziyaretçiler köy halkını rahatsız etti.

Köyü terk ettiler

Köyü terk ettiler

Çıplak ziyaretçilerle aynı yerde kalmak istemeyen köy halkı bölgeden kaçtı. 

Festival bu sene Muchelney yakınındaki karavan ve kamp alanında düzenleniyor. Evlerinin hemen yanında yüzlerce çıplak ziyaretçi olmasından rahatsız olan köylüler ise festival bitene kadar başka bir yere gitmeyi tercih etti.

"Her an bir çıplakla karşılaşabiliriz"

"Her an bir çıplakla karşılaşabiliriz"
İçeriğin Devamı Aşağıda

The Sun gazetesine konuşan 64 yaşındaki köy sakini Michael Stevens, “Onlarla aynı yerde bir arada olmak istemiyorum. Rahat hissetmediğimiz için evimizden ayrılmak zorundayız. Ülkede bir azınlığın çoğunluğa üstün geldiği bir durumla daha karşı karşıyayız” dedi.

34 yaşındaki Steve White da, köyde kimsenin çıplaklar festivalinden memnun olmadığını söyleyerek “Bu kadar çok nudistin buraya gelmesi biraz tehlikeli. Yürüyüşe çıkan köylüler her an bir çıplakla karşı karşıya gelebilir. Burası küçük ve muhafazakar bir yer” diye konuştu.

Festivalin organizatörleri ise çıplaklığın birçok faydası olduğunu, İngiliz nudist topluluğunun birlikte eğlenme hakkı bulunduğunu savundu.

Sözcü

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
327
169
99
54
46
46
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gizliyazarr

avrupada yapılan herşey doğru bişey değildir arkadaşlar bizim milletin bunu anlaması lazım bu tarz şeyleri savunmak da gizli sapıklık bence

Semih Kurnaz

Kime göre neye göre? Kanun, kural, din, etik, ahlak dediğiniz şeylerin hepsi insan uydurmasıdır. Tek gerçek vardır o da bilim kanunlarıdır. Geri kalanların t... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Ne yapsın köylüler bunları görünce utançlarından köylerini terk etmek zorunda kalmış

Turkish Rap

Köye bir grup ortadoğu göçmeni gönderin (pakistan uyruklu olabilir) ertesi güne nudistler önde göçmenler arkada kovalamaca ile bölgeyi sonsuza kadar terk ede... Devamını Gör

ewolokkom

Dağı taşı zikiyor adamlar köylüyü mü koyar :D hadi bunlar kendi çaplarında dal taşak geziyor da rahatsız oluyorlar ötekiler çarşaflısına ayrı eşşeğine ayrı i... Devamını Gör