Görüş Bildir
Haberler
Kötü Olmak Hiç Bu Kadar Çekici Olmamıştı: Sinema Tarihinin En Nefret Edilen Karakterleri

Kötü Olmak Hiç Bu Kadar Çekici Olmamıştı: Sinema Tarihinin En Nefret Edilen Karakterleri

Sinema tarihinde birçok kötü karakter var. Bu kötü karakterler kimler birlikte bakalım mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Darth Vader

Star Wars'ın kötüsü Darth Vader, ikonik karakterlerden. Sonradan karanlık tarafa geçen Anakin Skywalker, sinema tarihinin herkes tarafından bilinen kötü karakterlerinden biri oldu. Karanlık görünümü ve acımasız doğasıyla bilinen Darth Vader, sinemanın en kötülerinden.

Lord Voldemort

Bir başka kötü karakter ise Harry Potter filmlerinden tanıdığımız Lord Voldemort. Harry Potter serisinin en başından beri baş düşmanı olan Lord Voldemort, kötülükte sınırı arşa çıkaranlardan. Seri boyunca adı bile söylenmeyip Kim-Olduğunu-Bilirsin-Sen denilen Voldemort, karanlık bir büyücü.

Joker

Batman'in kötüsü Joker, farklı kişiler tarafından canlandırılsa da kötülüğü hep aynı kalıyor. Kaotik bir doğası olan Joker, Batman'in baş düşmanı. Düşmanlarına karşı acımasız bir yanı olan Joker'in nasıl kötülükler yapacağı hiç öngörülemiyor.

Scar

Kötülerden bahsederken Scar'ı atlamak olmaz. Simba'nın amcası Scar, kral olabilmek için abisini öldürebilecek kötülükte biri. Simba'yı kaçıran ve babasını öldürmekle suçlayan Scar, sinema tarihinin en kötüleri arasında kendine yer buluyor.

Thanos

Avengers'ların en büyük düşmanı Thanos, sinema tarihinin en sevilmeyen karakterlerinden biri. Dünyada kalan kaynakları doğru kullanmak için insanlığın yarısının ölmesini gerektiğini düşünüyor. Evrendeki canlıların yarısını yok eden Thanos kötü listesinde yerini alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

President Snow

Hunger Games serisinin kötüsü olan President Snow, Panem'in despot lideri. Otoriter ve acımasız lider President Snow, yaptıklarıyla kötüler arasında yer almaya hak kazanıyor. Acımasızlığı bilinen bu kötü karakter, manipülasyon konusunda usta. President Snow, şiddet ve işkence uygulamaktan çekinmeyen biri.

Pennywise

It filmini herkes biliyor. Bu filmdeki kötü palyaço Pennywise, çocukları avlıyor. Stephen King romanından uyarlanan filmdeki korktucu karakter olan palyaço en sevilmeyen karakterlerin başında geliyor. Korkutucu görüntüsü ile ondan nefret etmeyen yok desek yeridir.

The Red Queen

Alice Harikalar Diyarında filminin kötü karakteri Kırmızı Kraliçe, en sevilmeyen karakterlerden biri. Sürekli herkesi tehdit eden acımasız bu karakter Alice'e de düşman. Kraliçe olduğu için sevmediği herkesin başını kesmekle tehdit ediyor. Bu da onu kötü karakterler listesine sokuyor.

Syndrome

The Incredibles filminin kötüsü Syndrome, aslında Mr. Incredible'ın küçüklükten beri hayranı olan bir çocuk. Ama onun tarafından reddedilince ona karşı olmaya karar veriyor. Ve bu filmin kötüsü olan Syndrome oluyor. Süper kahramanlardan nefret eden Syndrome'un tek isteği hepsini yok etmek.

Mysterio

Spider-Man: Far From Home filminde önce süper kahraman olduğunu düşündüğümüz Mysterio'nun aslında kötü bir olduğunu gördüğümüzde hepimiz şok olduk. Spider-Man'in düşmanı olan Mysterio, onu alt etmek için önce onu kandırıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
8
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İbrahim Kaplan

Kötü karakterler olmasaydı film olmazdı sorunları yaratan onlar çözenler ise süper kahramanlar

Yağmur Arıöz

Lord Voldemort yerine Dolores Umbridge yazılmalıydı

ozzymandias27

Pennywise en dehşet verici olanı..