Görüş Bildir
Haberler
Koskoca Uçağı Kafası Bir Dünyayken Tasarlayan İnanılmaz Mühendis Adayı

Koskoca Uçağı Kafası Bir Dünyayken Tasarlayan İnanılmaz Mühendis Adayı

müstesna
10.11.2015 - 11:25 Son Güncelleme: 10.11.2015 - 14:53

Üniversite anıları genelde yıllar boyu anlatılacak çılgınlıklarla doludur. Fakat Amerika'da bir üniversite öğrencisi bugüne kadar yaşanmış tüm sarhoş çılgınlıklarını yeni bir seviyeye taşıdı.

Michigan Teknik Üniversitesi öğrencisi Mark, kafayı bulunca bir uçağı tüm detaylarıyla tasarlamayı başardı.

Tasarımın sahibi, ertesi sabah yaptığı tasarımı dahi hatırlamıyordu. Neyse ki olaya tanık olan oda arkadaşları olayı tüm detaylarıyla paylaşarak bu inanılmaz olayın duyulmasını sağladı.

Mark'ın arkadaşı Keith Fraley attığı tweetle Mark'ın şaşırtıcı tasarımını sosyal medyaya duyurdu:

'Oda arkadaşım dün eve sarhoş geldi ve bütün bir uçağı tasarladığını hatırlamıyor' 

Bu tweet sosyal medyada hızla yayılıp viral haline geldikten sonra Mark, kariyerini riske atmamak için kimliğinin gizli tutulmasını tercih etti.

Kaynak: http://www.unilad.co.uk/articles/engi...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fakat Mark'ın oda arkadaşı bu garip geceyi Guardian gazetesine verdiği röportajda detaylarıyla anlattı. Gece 23:30'da eve 'kafası güzel' gelen Mark'ın, kitaplarına gömülmesinden birkaç saat sonra yeni icadı su üzerinde giden yüksek hızlı uçak (ekranoplan) hakkında hararetli bir konuşma yapıp masasında sızdığını dile getiren Keith, çılgın öğrencinin uyanınca icadını hatırlamadığını ve akli dengesinden şüphe ettiğini sözlerine ekledi.

Mark, bu ilginç tasarımı nasıl yaptığını dahi hatırlamasa da ayıldığında okuduğu kadarıyla tasarımın uygulanabilir durduğunu ve tasarımına hayat vermek için çalışacağını müjdeledi.

Bu olay, gecenin ardından eve gelip televizyon karşısında sızdığımız her gün için bizi utandıracağa benziyor. 

Tabi umutsuzluğa düşmemekte fayda var, bir dahakine sızmadan önce aklınıza gelen fikrin kansere çare olmayacağı ne malum?  Siz siz olun oturduğunuz yerde uyuyakalmadan önce aklınıza gelen fikri not ettiğinize veya bir arkadaşınıza anlattığınıza emin olun.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
81
39
8
6
5
3
0