Görüş Bildir
Haberler
Köşe Koltuk Arayanların Hemen Almak İsteyeceği Uygun Fiyatlı L Koltuk Modelleri

etiket Köşe Koltuk Arayanların Hemen Almak İsteyeceği Uygun Fiyatlı L Koltuk Modelleri

Ekin Avcı
21.11.2021 - 03:15

L koltukların seveni olduğu kadar sevmeyeni de çok. Ben seven taraftayım. Hem çok kullanışlılar hem de bir o kadar dekoratifler. Sen de benim gibi düşünenlerdensen bu içerik tam sana göre. Son dönemin en çok tercih edilen köşe koltuklarından Vivense L koltuk ve en az onun kadar şık, rahat ve uygun fiyatlı L koltuk modellerini senin için seçtik. Göz atmak istersen seni içeriğe alalım.

''Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’’

İçeriğin Devamı Aşağıda

Vivense L koltuk, en çok satılan modellerden biri.

Vivense L koltuk, en çok satılan modellerden biri.

Kelebek model olarak adlandırılan Vivense Kelly Köşe Koltuk benim de kendi evimde severek kullandığım ürünlerden. Yataklı özelliğe sahip ve epey kolay temizleniyor. Şu an indirimde ve fiyatı 1.990 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Fiyat olarak uygun geldi bana ve fiyat performans olarak da iyi.''

Bu L koltuğun kiremit rengine bayılmamak elde değil.

Bu L koltuğun kiremit rengine bayılmamak elde değil.

Ben kiremit rengine bayıldım ama dilersen siyah ya da gri rengini de tercih edebilirsin. We&homy Arya Köşe Koltuk keten kumaş dokusuyla çok şık ve kullanışlı. Şu an indirimde ve fiyatı 1.999 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Üründen çok memnun kaldık. Hem uygun hem de kaliteli bir koltuk. Kendi aldığım kırlentlerle çok hoş durdu. Siparişim aynı gün kargoya verildi ve 3 gün içinde sapasağlam teslim edildi. Kurulumu da çok kolay. Teşekkürler.''

Modern tasarıma sahip yataklı bir model.

Modern tasarıma sahip yataklı bir model.

Dilersen diğer capcanlı renklerini de tercih edebileceğin Evdemo Aybüke Köşe Koltuk tam bir oturma odası koltuğu. Yataklı oluşuyla da oldukça kullanışlı. Şu an indirimde ve fiyatı 1.088,90 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Fiyatına göre gayet başarılı ve kullanışlı. Teşekkürler!''

Koltukta deri kumaş sevenler burada mı?

Koltukta deri kumaş sevenler burada mı?

Dilersen bej rengini de tercih edebileceğin Homedora Andre Deri Köşe Koltuk suni deriden üretilmiş oldukça şık bir model. Bu yataklı modelin oturum ve sırt kısımları yay içermiyor ve 52 dns granür sünger kullanılarak üretilmiş. Bu da koltuğun daha uzun ömürlü olmasını sağlıyor. Şu an indirimde ve fiyatıysa 1.385 TL.

Mobilyada açık renklerin sağladığı ferahlık bir başka oluyor.

Mobilyada açık renklerin sağladığı ferahlık bir başka oluyor.

Dilersen koyu renklerini de tercih edebileceğin Eviana Corner Flavia Köşe Koltuk keten kumaşıyla oldukça şık ve tasarımıyla da modern çizgilere sahip. Şu an indirimde ve fiyatı 1.999 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Elime belirttikleri günde ulaştı. Mükemmel şekilde paketlenmiş, kalitesi de fiyatına göre çok çok iyi. İlgili firmaya teşekkür ediyorum.''

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın