Görüş Bildir
Haberler
Koronavirüse Karşı Önlem Amacıyla Metrobüs Duraklarına Konulan Dezenfektan Cihazlarını Kırdılar

etiket Koronavirüse Karşı Önlem Amacıyla Metrobüs Duraklarına Konulan Dezenfektan Cihazlarını Kırdılar

İBB yeni tip koronovirüsden yolcuları korumak için metrobüs duraklarına dezenfektan cihazları yerleştirdi. Ancak cihazlardan bazıları kırıldı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çin'de ortaya çıkan yeni tip koronavirüsün görüldüğü ülke sayısı ve can kaybı artmaya devam ediyor. Virüse ülkemizde henüz rastlanmadı. Ancak doktorlar tedbiri elden bırakmamak gerektiğini vurguluyor. Tedbirlerin başında da elleri temiz tutmak geliyor. 

İstanbul Büyükşehir Belediye de yeni tip koronavirüse karşı önlem almak amacıyla bazı metrobüs duraklarına dezenfektan cihazı yerleştirdi. Ancak cihazlardan bazıları kısa süre içinde kimliği belirsiz kişilerce kırıldı.

İBB Sözcüsü Murat Ongun, Twitter'dan yaptığı açıklamada 'Küresel bir salgına karşı vatandaşlarımızı korumak için yerleştirdiğimiz bu cihazların hangi zihniyetle kırıldığını anlamakta güçlük çekiyoruz' ifadelerini kullanarak kamera kayıtlarının Emniyet ile paylaşıldığını belirtti.

Bütün duraklara konulması planlanıyordu

Bütün duraklara konulması planlanıyordu
İçeriğin Devamı Aşağıda

Metrobüs hattındaki 44 istasyonun tamamına yayılması planlanan uygulama ilk olarak Halıcıoğlu, Okmeydanı, Darülaceze, Okmeydanı Hastane, Çağlayan, Mecidiyeköy ve Zincirlikuyu istasyonlarında başlatılmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
754
173
59
17
9
9
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Kedi köpeğin su içtiği kabın içine sigara izmariti atan zihniyet yapmıştır.

Pasif Kullanıcı

ülkenin %85'ni oluşturan cahil görgüsüz sünger beyinli insanların bu ülkede yaşamamaları lazım. Yeni ve parlak bir Türk nesli oluşturulması lazım.

fruttare

genelde yaşlılar ölüyor zaten

Turgut Özben

Türkiye'nin en tehlikeli virüsü akplilerdir.