Görüş Bildir
Haberler
Koronavirüs Salgını: Hayatını Kaybedenlerin Sayısı 563'e Çıktı, Yeni Doğan Bir Bebekte Virüs Saptandı

Koronavirüs Salgını: Hayatını Kaybedenlerin Sayısı 563'e Çıktı, Yeni Doğan Bir Bebekte Virüs Saptandı

Çin Ulusal Sağlık Kurumu tarafından yapılan son açıklamada, koronavirüs salgınında hayatını kaybedenlerin sayısının 563'e yükseldiği ifade edildi.

Virüs taşıdığı tespit edilen kişilerin sayısı ise 28 binin üzerine çıktı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Vuhan'da yeni doğan bir bebekte virüs

Vuhan'da yeni doğan bir bebekte virüs

BBC Türkçe'nin haberine göre, Çin'in Hubei eyaletine bağlı Vuhan şehrinde ortaya çıkan yeni tip koronavirüs salgınında, hayatını kaybedenlerin sayısı Çin Ulusal Sağlık Kurumu tarafından 563 olarak açıklandı.

Öte yandan, Vuhan'da yeni doğan bir bebekte koronavirüs tespit edildi. Bebeğin annesinde de virüs olduğu öğrenilirken, virüsün bebeğe nasıl bulaştığı ise henüz tespit edilemedi.

Ülkede karantina önlemleri artıyor.

Ülkede karantina önlemleri artıyor.

Koronavirüs salgınında, Çin dışında şu ana kadar yalnızca Filipinler ve Hong Kong'da 2 ölüm yaşandı. Karantina önlemleri ise dünya genelinde sıklaştırılmaya başlandı.

Reuters haber ajansının resmi açıklamalardan elde ettiği verilere göre, Çin dışında 31 ülkede 258 vaka tespit edildi.

Salgının merkezi konumundaki Vuhan'dan tahliye edilen 350 ABD vatandaşı da ülkelerinde karantina altına alındı.

Kamu sağlığı için 50 yıldır ilk kez karantina uygulanılan ABD'de, 400 kişi Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri'nde gözetim altında tutuluyor.

Japonya'da, 3 bin 700 yolcu taşıyan Diamond Princess adlı dev yolcu gemisinde, 20 kişide virüs tespit edilmesinin ardından dün 3 bin 600 yolcu taşıyan bir başka yolcu gemisi de, Hong Kong'da karantina altına alındı.

Dünya Sağlık Örgütü aşı ve ilaç çalışmalarını görüşecek.

Dünya Sağlık Örgütü aşı ve ilaç çalışmalarını görüşecek.

Dünya Sağlık Örgütü (WHO), iki gün sürecek bir konferansta, yüzlerce uzmanın bir araya getirileceğini açıklandı.

11 - 12 Şubat'ta İsviçre'nin Cenevre kentinde yapılacak konferansta, aşı ve ilaç çalışmalarının hızlandırılması çalışmaları görüşülecek.

Aynı zamanda uluslararası bir ekibin de çok yakın bir zaman diliminde Çin'e gideceği açıklandı.

Dünya Sağlık Örgütü sözcüsü Tarık Jasareviç, ilaçla ilgili önemli bir gelişme beklentisine ilişkin, '2019-nCoV için geliştirilmiş, bilinen etkili bir tedavi yok' dedi.

Geçtiğimiz günlerde, Japonya'da limanda karantina altına alınan Diamond Princess gemisi yolcularında koronavirüs tespit edilmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
121
68
9
6
5
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Çinde ölümleri resmi olarak takip eden bir şirket yanlışlıkla ölü sayısının 25 bine yaklaştıgını paylaştı. Sonra paylaşımını sildi. Sanırım insanları ... Devamını Gör

denemecelersss

Çinde mezar kültürü yokki ölen kişiyi yakıyorlar hep.

sensizsinema

Beylikdüzü'nde de yakın zamanda Çin'e seyahat etmiş olan bir hostes korona virüsü şüphesiyle karantinaya alındı 2 gün önce. Neden bu göz ardı ediliyor Onedio... Devamını Gör

umtgc

çin nufusunu azaltmak için yaptıkları bir çalışma olabilir mi? bu kadar fazla ölen sayısı olacağını tahmin edemedikleri bir şey olabilir mi? hep 35 yaş üstün... Devamını Gör

denemecelersss

bağorsak sistemleri daha iyi olduğu için gençler iyileşebiliyor salgını atıyorlar yaşlıların vücutları dirençsiz olduğu için kaldıramıyor. basit mantık bu iş... Devamını Gör