Görüş Bildir
Haberler
Korona Tecritinde Parti Yaparken Yakalandılar: 'Haberleri İzlemiyoruz, Pandemiyi Bilmiyorduk'

Korona Tecritinde Parti Yaparken Yakalandılar: 'Haberleri İzlemiyoruz, Pandemiyi Bilmiyorduk'

Korona pandemisi nedeniyle tecrit altındaki Birleşik Krallık'ta polis, cumartesi günü Londra'nın kuzeyindeki Basingstoke semtinde bir partiye baskın düzenledi. Partidekiler kendilerini haberleri izlemiyoruz diye savundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Independent Türkçe'nin haberine göre, İngiltere, Galler ve İskoçya'nın bazı bölgelerinde 4. seviye tecrit kuralları uygulanıyor. Kurallar geçerli sebebi olmayan kişilerin evlerinden ayrılmalarını bile yasaklıyor.

4. seviye tecrit kuralları uygulanan Londra'nın kuzeyindeki Basingstoke semtinde bir partiye polis baskın düzenledi.

Haberleri yokmuş

Haberleri yokmuş

Tecrit kurallarını ihlal ederek parti düzenlediği tespit edilen kişilerse haberleri izlemediklerini ve Kovid pandemisinin varlığından haberdar olmadıklarını ileri sürdü.

'Söyleyecek söz yok'

'Söyleyecek söz yok'

Baskını Türkiye saatiyle 23:30'da düzenleyen Hampshire polisi, Twitter hesabından yaptığı açıklamada 'Basingstoke'da bir evde parti yapıldığına dair ihbarları değerlendiren polis memurları, tecrit kurallarını ihlal eden adrese baskın düzenledi' ifadelerine yer verdi:

'Partiyi düzenleyenlerle konuşuldu ve haberleri izlemedikleri için küresel salgından haberdar olmadıklarını iddia ettiler. Söyleyecek söz yok.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
3
3
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Cammy White

bu bahaneyi nasıl kaptırdık anasını satiyim