Görüş Bildir
Haberler
Kolay Kalori Yakmanızı Sağlayacak Egzersizler

Kolay Kalori Yakmanızı Sağlayacak Egzersizler

bella ran
03.04.2014 - 11:12 Son Güncelleme: 03.04.2014 - 11:30

Çember Hulahop dediğimiz, çocukken çevirdiğimiz çemberler gerçekte oldukça iyi bir yağ yakıcıdır. Hulohop çevirerek hem eğlenip hem de kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Çevireceğiniz yarım saatlik çember ile 300 kalori yakmanız mümkün.

Koşu Koşu yapmak, vücudun bacak, kalça ve basen kaslarını çalıştrmaya yardım eder. Bu nedenden rutin bir şekilde koşanların ince uzun bacakları ve şekilli kalçaları vardır. Koşarken kollarınızla bacaklarınız beraber sallandığına dikkat edin ve omurganız dik şekilde olsun. 30 dakika koşmak sizi 374 kaloriden kurtaracaktır.

Paten Kalori ve yağ yakmada oldukça etkili olan paten, vücudunuzu oldukça çalıştıran bir egzersizdir. Dengede durmak için vücudunuzun her bir kası sıkılı ve çalışır durumdadır. 30 dakika paten kaymanız size 425 kalori yaktıracaktır.

İp Atlama Çoğu spor hocasının ilk sıralarda tercih ettiği ip atlama, sizin içinde oldukça faydalı bir egzersizdir. İp atlarken vücudunuzun dik olması önemlidir. İp atlama ile yarım saatte 340 kalori yakabilirsiniz.

Yürüyüş Yürüyüş en rahat yapabileceğiniz egzersizlerden. Bir yere giderken otomobil kullanmak yerine spor ayakkabılarınızı giyin ve yürüyün. Yürüyüşünüzün tempolu olmasına dikkat edin. Daima aynı tempo ve hızda yürümeye çalışın. Adımlarınız çok büyük olmasın ve omurganız dik olsun. Tempolu bir yürüyüş ile 230 kalori yakabilirsiniz.

haber kaynağı: 365haber.org/sağlık-haberleri

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın