Görüş Bildir
Haberler
Koç Burcunda Yeniay Doğuyor!..

Koç Burcunda Yeniay Doğuyor!..

28 Mart'ta sabah 05:57’de 7° 36’ Koç Burcunda Yeniay Doğacak.

Koç Burcu ateş elementinin öncü nitelikler taşıyan burcudur. Zodyakta birinci evi temsil eder. Güneş Koç burcuna geçtiği anda ilkbahar mevsimi ve yeni bir astrolojik yıl başlar. Meraklı, hevesli, girişken, cesur ve sabırsız enerjiler taşır.

Koç Burcu inisiyatif kullanmayı, öncülük etmeyi ve risk almayı sever. Bu nedenle liderlerin burcudur. İnandığı değerler için gözükara bir şekilde mücadele ettiği için savaşçıları da temsil eder.

Yönetici gezegeni Mars’dır. Savaş tanrısı Mars hem cesareti hem fiziksel gücü ile anılır. Motivasyonun yükseleceği bu dönemde inandığımız değerler uğruna rekabeti, yarışmayı, mücadeleyi, savaşmayı göze alabiliriz. 

Askerler, polisler, ordu mensupları, savaşçılar, spor ve sporcular, yarışçılar, liderler, cerrahlar, doktorlar, mühendisler, demir çelik, inşaat sektörü, itfayeciler Koç burcu tarafından temsil edilir. Kişisel veya toplumsal alanlarda ay boyunca bu kavramlar daha fazla dikkat çekebilir.

Yeniay yenilikleri ve başlangıçları teşvik ederken, önümüzdeki bir ayı da şekillendirebilir. Çeşitli olasılıklar önümüzde olabilir. Ancak harekete geçmeden önce geçmiş konuları gözden geçirip, tecrübelerimizi de dikkate almalıyız.

Yeniay haritasında Balık burcu yükselirken, Güneş ve Ay horoskopun birinci evinde, yönetici gezegen Mars ise ikinci evinde yer alıyor. Koç burcundaki retro hareketteki Venüs yeniay ile birleşiyor. Venüs ve Mars arasında karşılıklı ağırlama var ve güçlerini birleştirebilirler. Merkür Uranüs ile birleşiyor ve Yay burcundaki Satürn’den üçgen açı alıyor. Yükselen yöneticisi Jüpiter ise Terazi burcunda Oğlak burcundaki Plüto’ya partil kare yapıyor.

Yeniay 2° lik orbla Algenib sabit yıldızı ile birleşiyor. Mars ve Merkür karakterindeki bu yıldız güçlü bir irade ve kararlılık verebilir. Ancak hırs, tutku, heves, kibir, gösteriş ve kötü düşüncelerle ilişkilendirelen bu yıldız olumsuz kabul edilir.

Arzularımız ve hedeflerimiz için hırslı ve açgözlü olabileceğimiz paylaşmakta zorlanabileceğimiz bir süreçteyiz. İlişkiler, uyum, adalet, diplomasi ve maddi refahı temsil eden Venüs’ün savaşçı poziyonuçok huzurlu bir süreci işaret etmiyor. Mars da inatçı, tutucu, materyalist ve sahiplenici olduğu için bu durumu perçinliyor. Kişisel ilişkiler, toplumsal ve diplomatik alanlarda uzlaşmak bir yana daha gerilimli ve çatışmalı bir sürece girebiliriz. Ay olgunlaştığında 11 Nisan dolunay haftasında etkiler daha görünür hale gelebilir.

Sahip olma güdümüz, maddi kaynaklarımızı ve kişisel değerlerimizi korumaya yönelik olabilir. Güvenliğimiz için tehdit oluşturacak en ufak eyleme aşırı tepkiler verebiliriz. Hem fiziksel hem zihinsel hareketli bir dönem. Dilin de kemiği yok bu günlerde; düşünmeden konuşabilir, boyumuzdan büyük laflar edebilir, kaş yapayım derken göz çıkarabiliriz. Bir yandan da çok ilginç fikirler üretmemiz, yaratıcı çözümler bulmamız mümkün. Bunun için geçmiş tecrübelerimizden yararlanmamız ve sağduyulu olmamız gerekiyor.

Yeniay ülkemiz horoskopundaki ASC ve dördüncü evdeki Mars yerleşimine T-Kare yapacak. Zorlayıcı ve çatışmalı enerjiler Nisan ayında halk üzerinde büyük stres yaratabilir. Mars söz konusu olduğunda asker, ordu, güvenlik güçleri, polis etki alabilir. 

Suriye’deki savaş ve ordaki diğer ülkelerle ilişkilerde ve işbirliklerinde stresli durumlar oluşabilir. Venüs savaş enerjilerini arttırırken, anlaşma ve işbirliklerini de zora sokabilir. Dış ülkelerle ilişkilerde geçtiğimiz ay tırmanan sorunların bu ay devam edeceğini hatta daha eyleme dönük olayların olacağını söyleyebiliriz. Huzur ve güvenlik konularında Nisan ayı oldukça riskli; en azında 20 Nisan sonrasına kadar bireysel ve toplumsal her türlü kışkırtıcı, ayrıştırıcı olaya sağduyulu yaklaşmak gerekiyor.

Yeniay öncü  burçların ilk dekanında doğanları ve doğum haritalarında 7° yakınlarında yükselen burç ve kişisel gezegenleri olanları etkileyecektir.Doğum günleri 25-31 Mart Koç’lar, 25 Haziran- 1Temmuz Yengeç’ler, 27 Eylül-2 Ekim Terazi’ler, 25-31 Aralık Oğlak’lar yeniay enerjilerini daha güçlü deneyimleyebilirler.

Vücudumuzda Baş bölgesi, gözler, kan ve baştaki organlar da Mars ve Koç burcu tarafından yönetilir. Migren, tansiyon hatta beyin kanaması, felç, kalp krizi gibi ani gelişen ciddi sağlık sorunları artabilir. Venüs ve Mars’ın pozisyonları boğaz, boyun, gırtlak, ağız içi, bel ve omurgayı da hassas hale getiriyor. Kronik sorunlara ve enfeksiyonlara karşı tedbirli olmalıyız.

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Burcunuzda doğacak Yeni Ay sizin için çok önemli olabilir. Koç Burcu Yeni Ay’ı enerji ve motivasyonunuzu arttırırken, hayatınızı değiştirecek önemli fırsatları da karşınıza çıkarabilir. Gerekli azim ve cesareti gösterdiğiniz takdirde çok önemli atılımlar yapabilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Koç burcunda doğacak yeni ay, bilinçaltınızda yeni keşifler yapmanıza imkan verebileceği gibi, yaratıcılığınızda ve ruhsal yönünüzde de yeni açılımlar yapabilirsiniz. Sağlık sorunlarınızın çözümü için alışkanlıklarınızda radikal değişimler meydana getirebilirsiniz.Gizli bir hayranınızı fark etmeniz,herkesten gizlenen bir sırrı öğrenmeniz bu yeni ayın konularından olabilir. 

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Koç burcu yeni ayı size yeni iş projeleri, teklifler, yeni arkadaşlar getirebilir. Bu dönemde önümüzdeki günlerde hayatınızı etkileyecek önemli, ilginç insanlarla tanışabilirsiniz. Yaratıcı, orijinal, ilginç fikirlerle karşılaşabilirsiniz. Sosyal hayatınız hareketlenebilir, eğlenceli ortamlara katılabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Koç burcunda doğacak yeni ay iş ve kariyerinizde yeni fırsatlar getirebilir. Uzun süredir beklediğiniz bir terfi, iş değişikliği veya yeni başlangıç bu dönemde gerçekleşebilir. İş yeri, ev, ofis gibi yaşadığınız yerde bir yenilik de söz konusu olabilir. Toplum önündeki statünüzü etkileyecek hızlı değişimler gündeme gelebilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Koç burcu yeni ayı ile birlikte hayatınızı olumlu yönde etkileyecek sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğitim, yurtdışı, medya, yayıncılık ile ilgili kavramlarda hızlı gelişmeler söz konusu olabilir. İş çevreniz, arkadaş gruplarınızın desteğini de alarak yeni projelere cesaretle adım atabilirsiniz. 

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Koç burcu yeni ayı kazançlarınız dışında sürpriz bir gelir ve maddi kaynakla sizi karşılaştırabilir. Ortaklıklarınız ve eşinizden gelebilecek maddi destekler yanı sıra, uygun şartlarda bir kredi alabilir, prim, ikramiye, nafaka, miras gibi konularda gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Koç burcunda doğacak yeniay hayatınıza yeni ve sürpriz ilişkiler getirebilir. Süregelen ilişkilerinizde ve işbirliklerinizde de değişimler olabilir. Eski ilişkilerinizde de sorunların çözümü için yeni olanaklar karşınıza çıkabilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Koç burcunda doğacak yeni ay ile birlikte günlük yaşamınız ve rutinlerinizde yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Yaşadığınız ev veya ofisde değişimler, dekorasyon, yeni bir beslenme programı, giyim tarzında değişimler, evcil hayvan sahibi olma, günlük işleriniz için gerekli yeni bir yardımcıyı bulma bu yeni ayın konuları arasında yer alabilir. 

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Koç burcunda doğacak yeni ay yaşamınıza neşeli ve pozitif enerjiler taşıyabilir. Bu dönemde sürpriz tanışmalar ile başlayacak hızlı aşklar, arkadaşlıklar, eğlenceli faaliyetler, şans oyunlarında fırsatlar hayatınızı renklendirebilir. Çocuklarla ilgili keyifli gelişmeler olabilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Koç burcunda doğacak yeni ay ile birlikte eviniz ve aileniz ile ilgili kavramlarda hızlı gelişmeler yaşamanız mümkün. Bir mülk alımı, satımı, kiralama, taşınma, ev içerisinde tadilat, yenilikler söz konusu olabilir. Aile üyeleri ile ilgili beklenmedik hızlı gelişmeler gündeme gelebilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Koç burcunda doğacak yeniay zihninizi hareketlendirebilirbu dönemde aklınıza çeşitli ilginç fikirler de gelebilir. Eğitim, seyahat, yurtdışı, medya, yayıncılık ve ticari konularda yeni girişimler yapabilirsiniz. Kardeşleriniz ile ilgili yeni ve heyecanlı gelişmeler de söz konusu olabilir. 

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Koç burcunda doğacak yeni ay maddi konularda hızlı ve yeni kavramları hayatınıza taşıyabilir. Yeni kazanç fırsatları çıkabileceği gibi, ani masraflar da gündeme gelebilir. Maddi konularda risklere dikkat etmelisiniz.

Demet BALTACI

Karma Astrolog ve Regresyon Uzmanı

bilincakademisi@gmail.com

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç Burcunda Yeniay Astroloji Yorumu 28 Mart 2017

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
5
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın