Görüş Bildir
Haberler
Klip Analizi: Çelik'in Beyinleri Yakan Bir İlişki Yaşadığı Klibi "Kim Daha Çok Seviyor?"

etiket Klip Analizi: Çelik'in Beyinleri Yakan Bir İlişki Yaşadığı Klibi "Kim Daha Çok Seviyor?"

Her hafta olduğu gibi bu hafta da klip analizlerimiz ile karşınızdayız. Sırada en çok analizi istenen sanatçılarımızdan biri olan Çelik Erişçi var. O ve onun muhteşem şarkısı 'Kim Daha Çok Seviyor?'. Adeta bir panel, bir workshop tadında eğitici ve öğretici bir klip bu.

Not: Klip analizlerinde yer almasını istediğiniz şarkıları yorumlarda belirtebilirsiniz :)

1. Klibimiz, ödüllü oyuncuların İstanbul'da olduğunu bildiren bir gazete manşetiyle başlıyor. Oyuncu dediği de Çelik'in kendisi. Sanatçının Bayburt'ta yaşadığını düşünenler için ilk şok diyebiliriz.

2. Şimdi olay şu: Çelik, bir filmin senaryosunu yazmış ve oynamış; aynen Mahsun Kırmızıgül gibi düşünün. O film de ödül almış, bunlar da galaya gitmişler. Şimdi Oscar Ödüllü o filmi seyrediyoruz...

3. Çelik, sevgilisi uyurken kızın yastığının yanına "Unutursak kalbimiz kurusun..." dercesine bir kırmızı karanfil bırakıyor. Kız uyanınca inşallah kendisinin vefat ettiğini düşünmez.

4. Bu romantik çiftimizin çok önemli bir derdi var ama anlayan beri gelsin. Yönetmen bizim şapşik olduğumuzu göz önünde bulundurup alt yazılar eklemiş sağ olsun. Çelik'in ilginç sorusuna dikkat lütfen!

5. Hanfendinin cevabı gerçekten "Derdini seveyim!" dedirten cinsten. İnsan tek taş ister, ne bileyim "Akçay'daki yazlığın tapusunu üstüme yap" der ama BANA ÖLÜMSÜZ AŞK LAZIM demez herhalde.

6. "Ölümsüz aşk yoktur prenses" cevabını alan kız "Hiç mi yok?" dedikten sonra kendini bale yapmaya veriyor. Dersi kenardan dikizleyen Çelik, kızın bütün konsantrasyonunun içine turp sıkıyor tabii ki.

7. Meğersem adamın derdi başkaymış. "Ne var ki onda? Böyle böyle yapıyosun işte, aha!" diyerek opera ve bale sanatına gönül verenlerin gözlerini adeta kör ediyor, kanlı yaşlar döktürüyor.

8. Zaten evde doğru düzgün prova yapamayan kız, "Lanet olsun böyle hayata" diyerek sahneye çıkıyor. Çelik en ön sıradan sevgilisini alkışlarken, yanındakine gururla "Benim hanım bu :)" diye fısıldıyor.

9. Haydaa! Bale falan bitince çift hiç kimsenin konuyu anlamadığı tartışmasına kaldıkları yerden devam ediyor. Çelik'in aklına eski çıktığı kız geliyor ama çok detaya girmek de istemiyor. Çünkü bu sevgilisi biraz değişik sizin de gördüğünüz gibi, ne yapacağı belli olmaz sonuçta!

10. İnsanın içinden gerçekten şu klibin içine girip sevgili çiftimizin kafasını birbirine tokuşturmak geçiyor arkadaşlar. Bu arada kızın, Çelik'in eski sevgililerine sinsi gibi laf sokması da fark edilmeyecek gibi değil!

11. Çelik ufaktan tırlatmaya başlarken kızın soğukkanlı bir seri katil gibi görünmesine ne demeli? O kadar lafı söyledip "Çıldırma, sakin ol!" dedikten sonra insanın kendi üstündeki kıyafetlerini parçalamaması imkansıza yakın!

12. Çelik "Allahım sen sabır ver!" dedikten sonra daktiloya "Kim daha çok seviyor?" yazarken ne olsa beğenirsiniz? Evet, kız mutfaktan koşup Çelik'in karşısına çıkıyor ve "Ben, ben Yaşar Usta!" hareketi yapıyor.

13. Artık bu noktadan sonra Çelik, Brezilya Fönü çektirdiği saçlarına ellerini atıyor ve içinden "Böyle aşkın ızdırabını..." diyerek başlıyor dudaklarını yemeye.

14. Bu olanlardan sonra epey ortalıkta görünmeyen Çelik, karşımıza işte bu şekilde çıkıyor. Bu yaşanılanlar hiç kolay şeyler değil arkadaşlar. Çelik değişmesin de kim değişsin?

14. Bu olanlardan sonra epey ortalıkta görünmeyen Çelik, karşımıza işte bu şekilde çıkıyor. Bu yaşanılanlar hiç kolay şeyler değil arkadaşlar. Çelik değişmesin de kim değişsin?
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
330
74
19
16
10
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
She_Ra

beynim yandım o.O

Hoshimi hanaya

O değilde cidden saçları cok havalı :)) herif en sonunda kafayı yedi :D

Hoshimi hanaya

Şampuan reklami falan yok dimi hsjsjsjs

ozoy

Aahahahha yaa süpersin, lütfen klip yorumlamalarına devam :D