Görüş Bildir
Haberler
Klavyelerini Tutuş Şekilleriyle İnsanı Şaşırtan Profesyonel Oyuncular

Klavyelerini Tutuş Şekilleriyle İnsanı Şaşırtan Profesyonel Oyuncular

Gerek profesyonel arenada oynanan turnuvaları gerekse de Twitch yayınlarını izlerken kimi zaman bazı oyuncuların klavyelerini garip açılarda tuttuklarını görebiliyoruz. Öyle ki klavyelerini yan tutan oyunculara bile denk gelebiliyoruz. Bu listemizde garip klavye tutuşlarıyla gündem olan profesyonel oyunculara değineceğiz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Tfue

1. Tfue

Tfue en popüler Fortnite yayıncılarından birisi. 11 milyondan fazla abonesi bulunan Tfue, Fortnite oynamak konusunda da oldukça başarılı bir oyuncu. Klavyesini neredeyse 90 derece açıda dik bir şekilde kullanan Tfue'nin bu halleri onu ilk defa görenleri şaşkına çeviriyor. Tutuşu oldukça garip gelse de Tfue oyunlarında çok iyi bir performans sergileyerek izleyenleri kendine hayran bırakıyor.

2. adreN

2. adreN

Klavyesini yan tutarak kullanan başka bir profesyonel oyuncu da adreN. Tfue kadar diklemesine kullanmasa da 45 derecelik açısıyla da o da yanlamasına klavye kullanan isimlerden birisi. Bu yan tutuş özellikle masa alanının ufak olduğu durumlarda çok işe yarayabiliyor.

3. NiKo

3. NiKo

Elbette bütün profesyoneller klavyelerini o kadar yan tutma ihtiyacı hissetmiyor. NiKo da bu isimlerden birisi. Kendisi de klavyesini belli bir yere kadar yan tutsa da listemizdeki diğer oyunculara kıyasla oldukça düz bir tutuşa sahip. Klavye tutuşunun tamamen kişilere özel olduğunu ve klavyenizi en rahat ettiğiniz şekilde kullanmanız gerektiğini hatırlatmakta da fayda var.

4. qw1

4. qw1

Klavyesini yanlamasına tutan başka bir isim de qw1. Çok dik olmasa da 45 derecelik bir açıyla klavyesini kullanan qw1, ellerini klavyesinin üstüne yerleştirme şekliyle de dikkat çekiyor. qw1 parmaklarını klavyenin üstünde yanlamasına ve dairesel bir şekilde yerleştiriyor. Oyuncunun ellerinin bu görüntüsü gerçekten de bir örümceği andırıyor.

5. Cutler

5. Cutler

Klavyesini neredeyse diklemesine kullanan başka bir isim de Cutler. Profesyonel bir Counter Strike: Global Offensive oyuncusu olan Cutler, klavyesini neredeyse 90 derecelik bir açıyla dik olarak kullanıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Zeves

6. Zeves

Zeves listemizdeki en ilginç isimlerden. Bizim alışageldiğimiz sol ele klavye sağ ele fare anlayışının dışına çıkan Zeves için durum tam tersi. O sağ eliyle klavye sol eliyle ise faresini kullanıyor. Bilgisayarı böyle normal bir şekilde kullanmak bile insanın kafasını karıştırırken Zeves'in bunun üstüne profesyonel arenada turnuvalara çıkması, görenleri hayrete düşürüyor.

7. Muj

7. Muj

Muj da klavyesini normal bir şekilde tutan isimlerden. Listedeki diğer profesyonel oyuncuların aksine Muj, klavyesini yan tutmuyor. Medyada pek çok oyuncunun klavyelerini yan tutması bazen oyuncuların aklında 'acaba ben de mi yan tutarak oyun oynamalıyım' sorularını canlandırsa da Muj gibi örnekler klavye tutumu konusunda en iyi yolun olmadığını ve bütün oyuncuların kendilerine kolay gelen şekilde kullanmaları gerektiğini gösteriyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın