Görüş Bildir
Haberler
Kızlar İçin En Eğlenceli Oyun

Kızlar İçin En Eğlenceli Oyun

Durma Play
19.03.2014 - 14:42 Son Güncelleme: 19.05.2014 - 20:26

Kızlar İçin En Eğlenceli Oyun

Oyun sektöründe kızlara hitap eden oyunların sayısı oldukça azdır. Bu nedenle de bazı oyun yapımcıları sadece kızlara hitap eden oyunlar yapar ve bu oyunları piyasaya sürerler. İşte bunlardan bir tanesi de Bratz Rock Angelz oyunudur. Özellikle kız çocukları için tasarlanmış olan bu oyunda aradığınız her şeyi bulabiliyorsunuz.

Bratz kardeşleri bilmeyen yoktur. Özellikle kız çocukları arasında oldukça popüler olan Bratz kardeşlerin birçok farklı oyunu bulunuyor. İnternet sitelerinde web tabanlı olarak oynana bu Flash oyunlar birçok küçük kız için oldukça eğlenceli. Bratz Rock Angelz oyunu ile bu eğlence ayağınıza kadar geliyor. Ancak bu sefer yapmanız gerekenler daha farklı.

Cloe, Jade, Sasha ve Yasmin adındaki üç kahramanımız kendilerine ait dergi çıkartmak istiyorlar. Tabi bunu kendi başlarına yapmaları o kadar kolay değil. Bu konuda onlara siz yardımcı oluyorsunuz. Bunu yaparken de onların bir rock meleğinin yaşantısına yakından tanık oluyorsunuz. Tabi tanık olduklarınız sadece bunlar değil. Aynı zamanda yıldızlarımızın peşinden koşarken dünyayı da dolaşıyorsunuz. Bu yolculuklarınız sırasında da birçok ünlü isimle tanışma fırsatını elde ediyorsunuz. Maceranıza bir dergi için başlayarak ilerlediğiniz bu yolda birçok farklı macera sizi bekliyor olacak. Ayrıca bu seyahatler sırasında yapacaklarınız sayesinde de Bratz kardeşlere yardımcı olacaksınız.

Bratz Rock Angelz oyunu sayesinde sizde Cloe, Jade, Sasha ve Yasmin ile beraber farklı bir maceraya atılmış olacaksınız. Atıldığınız bu macera birçok farklı serüven ile devam edecek. Bu sayede de eğlenebilecek ve yeni şeyler öğrenebileceksiniz. Özellikle kızlar için üretilmiş oyun olan Bratz  Rock Angelz oyunu sizi yeni maceraya davet ediyor.

www.durmaplay.com
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
2
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
defne061

Kızım http://www.oyuncakat.com sitesini seviyor :)