Görüş Bildir
Haberler
Kıvanç Tatlıtuğ'un Rol Alacağı Yeni Dizi Kral Kaybederse Konusu Nedir? İşte Gülseren Buğdaycıoğlu Klasiği...

Kıvanç Tatlıtuğ'un Rol Alacağı Yeni Dizi Kral Kaybederse Konusu Nedir? İşte Gülseren Buğdaycıoğlu Klasiği...

Müge Kakşi
14.06.2021 - 17:57

Ekranlarda oldukça sevilen diziler arasında Camdaki Kız, Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda gibi psikolojik diziler varken bu dizilerin uyarlandığı kitaplar başarılı Psikiyatrist Gülseren Buğdaycıoğlu. Kitaplarından uyarlanan diziler oldukça beğeni toplarken bu dizilere bir yenisi daha ekleniyor. Buğdaycıoğlu'nun Kral Kaybederse kitabından uyarlanan dizinin başrolünde ise Kıvanç Tatlıtuğ'un olacağı konuşuluyor. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kral Kaybederse Konusu Ne

Kral Kaybederse Konusu Ne

Kral Kaybederse kitabı, Kenan adlı yakışıklı ve narsist bir adamın hikayesini işliyor. Gerçek hayattaki olaylara dayanan kitapta Kenan, çocukken ağır yaralar almış ve yaşadığı travmalar sonucu narsist ve vurdumduymaz bir kişiliğe bürünmüştür. Etrafında pek çok kadın dolaşmasına rağmen Kenan bir anda egosunu derinden sarsacak bir olay yaşar. Bunun üzerine bir uzmandan yardım almaya karar verir. Hareketlerinin arkasında yatan derin travmalar psikolojik terapiler esnasında açığa çıkar.

Kıvanç Tatlıtuğ Başrolde

Kıvanç Tatlıtuğ Başrolde

Kral Kaybederse adlı dizinin yeni sezonda Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayacağı konuşuluyor. Dizinin başrolü olan Kenan karakteri için de Kıvanç Tatlıtuğ ile masaya oturulduğu iddia ediliyor. Dizinin başlayacağı tarih, yayın günü ve saati ise henüz netlik kazanmadı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
3
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın