Görüş Bildir
Haberler
Kişiye Özel Babalar Günü Hediyesi

Kişiye Özel Babalar Günü Hediyesi

Buldumbuldum
26.05.2014 - 13:57 Son Güncelleme: 26.05.2014 - 17:11

Yolda giderken 100 kişiye 'Sizce babalar gününde babama ne hediye almalıyım?' diye sorsanız alacağınız cevaplar hep benzer olacaktır. Kravat, parfüm, ayakkabı, cüzdan vb... Ama siz artık hediye konusunda yaptığınız seçimlerin sıradanlıktan sıyrılmış, maddiyatından da öte maneviyatıyla kendisini göstermesini istediğiniz ürünler olması taraftarı mısınız? O zaman babanızın, üzerinde ismini görebileceği bu kişiye özel babalar günü hediyesi önerilerimizi dikkatle incelemenizi tavsiye ediyoruz. Eğer kafanızda 'Babaya ne hediye alınır ki?' sorusu tüm sorunlarınıza tur bindiriyorsa, yüreğinize su serpecek oldukça harika hediye önerilerimiz var. Eee ne duruyoruz, buyrun sizi kişiye özel, babalar günü hediyesi olmaya aday ürünlerimizle tanıştıralım.

1-) Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan

1-) Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan

Erkekler cüzdanı yanında olmadığı zaman kendisini her zaman eksik hisseder. Babalar gününde babanıza, onun için tamamlayıcı bir parça görevindeki cüzdanı hediye etmeye ne dersiniz? Ama bu cüzdan o bildiğiniz sıradan cüzdanlardan değil. Üzerinde babanızın isim ve soy isminin şık bir fontla yazılacağı, düşman çatlatacak güzellikte deri bir cüzdan...

2-) Kişiye Özel Hediye Seti

2-) Kişiye Özel Hediye Seti

Babanıza alacağınız hediyenin asil bir hediye setinden oluşması hiç fena fikir değil. Babanızın kullanım sıklığı listesinde en üst sırada yer alan ürünlerden oluşan hediye seti babanızın çok hoşuna gidecek. İçerisinde kalem, anahtarlık ve kartvizitliğin yer aldığı bu hediye setinin tek farkı, ürünlerin üzerine babanızın ismini yazdırabiliyor olmanız.

3-) Oscar Ödülü - Kişiye Özel Yazılı Büyük Boy

3-) Oscar Ödülü - Kişiye Özel Yazılı Büyük Boy

Başarılı olduğunun en büyük kanıtı olacak oscar ödülünü hangi baba elinin tersiyle itebilir ki! Babanıza, sizi bu yaşınıza kadar en iyi şekilde yetiştirdiği için bu oscar ödülünü devreye sokarak teşekkür edebilirsiniz. Ödülün oscar plakasına ister babanızın adını isterseniz de babanızı ne kadar çok sevdiğinizi yazdırabilirsiniz.

4-) Kişiye Özel Deri Hediye Seti

4-) Kişiye Özel Deri Hediye Seti

Baba deyince akla gelen eşyaları içinde barındıran deri hediye seti babanız için oldukça ideal bir sürpriz olacak. İçerisinde deri cüzdan, deri anahtarlık ve deri kemer bulunan hediye setindeki her ürüne babanızın ismini yazdırmanız mümkün. Kişiye özel deri hediye setinin iki farklı modeli bulunmaktadır.

5-) Kişiye Özel Köstekli Saat

5-) Kişiye Özel Köstekli Saat

Nostaljiye olan tutkusunu hiçbir zaman yitirmeyen babaları unutur muyuz hiç! Bir yüzünde demir yollarının logosunun bulunduğu köstekli saatin diğer tarafına da  babanızın ismini de yazdırdığınız da babanızı bekleyen harika bir hediye seçeneği karşınızda duruyor olacak. Antika görünümüyle göz kamaştıran köstekli saat babanıza sizden miras kalacak en değerli armağan olacak.

6-) Kişiye Özel LED Işıklı Akrilik USB Bellek

6-) Kişiye Özel LED Işıklı Akrilik USB Bellek

Sıradan usb belleklerin fişini çekecek harika bir tasarım daha karşınızda! Üzerine babanızın ismini yazdırabileceğiniz, akrilik malzemeden yapılmış, bilgisayara takıldığında ışığı yanan usb bellek babanızın farkını ortaya koyacak güzellikte.

7-) Kişiye Özel 1 Numara Ödülü

7-) Kişiye Özel 1 Numara Ödülü

Kalbinizdeki birinci sırayı ailenize ayırdıysanız ve babanız başı çekiyorsa kişiye özel 1 numara ödülünü çok seveceksiniz demektir. Bir tanecik babanız bu sürpriziniz karşısında çok duygulanacak. Kişiye özel 1 numara ödülü üzerindeki metni istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

8 -) Kişiye Özel Metal Sigara Tabakası

8 -) Kişiye Özel Metal Sigara Tabakası

Babanızın kendisini metal bir sigara tabakasıyla fazlasıyla özel hissetmesini sağlayabilirsiniz. Eğer babanız sigara kullanıyorsa, üstüne babanızın ismini yazdırabileceğiniz bu sigara tabakası oldukça ideal bir hediye olacak.

9-) Babalar Gününe Özel Resim Baskılı Sihirli Kupa

9-) Babalar Gününe Özel Resim Baskılı Sihirli Kupa

İçeceğini kupa bardaktan içmeyi seven babanıza üzerinde birlikte çekildiğiniz fotoğrafla, babanıza özel olarak yazdığınız mesajın yer alacağı bu kupa bardağı hediye etme fikrine ne dersiniz? Babanız bu kupa bardağı kullanmaya kıyamayacak. Normalde siyah, düz bardak gibi gözüken fakat içine sıcak su eklendiğinde kupa bardağa bastırdığınız fotoğraf ve metnin belireceği bu sürprizinizi babanız unutamayacak..

10-) Kişiye Özel Gümüş Kaplama Dikdörtgen Kol Düğmesi

10-) Kişiye Özel Gümüş Kaplama Dikdörtgen Kol Düğmesi

Gömlek babalar için olmazsa olmaz bir giyecektir. Kol düğmesini her zaman takmasalar da özel günlerde yeri geliyor olmayan kol düğmelerini bile arayabiliyorlar :) 

+ Hanım benim kol düğmelerim nerede?

- Bey, senin kol düğmen yoktu ki! 

Anne ve babamız arasında böyle muhabbetlere denk geliyoruz bazen. Babanıza kullandıkça, sizi hatırlayacağı ve üzerinde ismiyle soy isminin baş harflerinin yer alacağı gümüş kol düğmesini çok görmeyin.

11-) Kişiye Özel Okey Takımı

11-) Kişiye Özel Okey Takımı

'Okey oyununda babamın üzerine iyi oynayan tanımam' cümlesini rahatlıkla kurabiliyorsanız sizin de 2014 babalar günü hediyeniz hazır. Istakalarına babanızın ismini yazdırabileceğiniz bu okey takımı, sırf siz hediye ettiğiniz için babanıza şans getirecek. Eğer babanız da okey oyununda işini şansa bırakmayıp stratejik oynayanlardansa şüphesiz bu hediyenizi çok beğenecek.

12-) Kişiye Özel Siyah Ahşap Kalem

12-) Kişiye Özel Siyah Ahşap Kalem

Kalem 'Amaan bana ne lazım' denilecek en son ürünler arasında yer alıyor. Sizin babanızın da gömleğinin cebinden kalemi hiç eksik olmuyorsa neden babanıza ismine özel bu siyah ahşap kalemi hediye etmeyesiniz ki! Böylelikle imza atarken, bulmaca çözerken ya da kalem gerektiren herhangi bir iş yaparken babanız  daima sizi hatırlayacak.

13-) Babalara Özel Kare Taş Baskı

13-) Babalara Özel Kare Taş Baskı

Kaya misali her zaman arkanızda duran babanıza, üzerinde birlikte çekildiğiniz fotoğrafın yer alacağı bu orijinal taşı hediye edebilirsiniz. Alacağınız hediyelerde farklılık arıyorsanız kare taş baskı tam da aradığınız seçenek. Kare taşın üzerine babanızın babalar gününü kutladığınıza dair anlamlı bir metin yazdırırsanız hediyeniz daha da önem kazanır.

14-) Babaya Özel Mesajlı Kalp Saat

14-) Babaya Özel Mesajlı Kalp Saat

Zaman geçtikçe babanıza olan sevginizin arttığı mesajını verecek en anlamlı hediyelerden biri daha karşınızda! Akrilik malzemeden oluşan, üzerine mesaj yazılabilen, saatli bu ürün babanızı 'erkekler ağlamaz' tabusunu yıkacak kadar duygulandıracak.

15-) Evimizin Çınarına Özel Plaket

15-) Evimizin Çınarına Özel Plaket

Evin direği olarak bilinen babalara da böyle bir hediye yaraşırdı zaten. Babanıza babalar günü hediyesi olarak onun gururunu okşayacak tarzda ürünler almayı düşünüyorsanız üzerinde 'Ailemizin yıkılmayan çınarı' yazan ve tabii ki babanızın isminin de yer alacağı bu plaket babanızın hafızasında unutulmayacak bir günün ardından kalacak bir hediye olarak yer edinecek.

16-) Canım Babam Lazer İşlemeli Ahşap Çerçeve

16-) Canım Babam Lazer İşlemeli Ahşap Çerçeve

Sevginin soyutluğu fotoğraflarla birleşince görsel bir şölen ortaya çıkar. Çerçeveye babalar gününü ölümsüz kılacak, babanıza hitap eden mesajınızı, tarihi ve isimlerinizi yazdırmanız mümkün. Çerçeveye babanızla çekildiğiniz fotoğrafı eklemeyi unutmayın :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın