Görüş Bildir
Haberler
Kişisel Haftalık Numeroskopunuz

etiket Kişisel Haftalık Numeroskopunuz

Dr.Astrolog Şenay Devi
03.07.2023 - 22:35 Son Güncelleme: 10.07.2023 - 14:37

Kişisel Yıl Numaranıza dayalı olarak bu hafta için kişisel numeroloji tahmininizi almak için okumaya devam edin. Kişisel Yıl Numaranızı bilmiyorsanız, aşağıdaki talimatları kullanarak hesaplayabilirsiniz…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Kişisel yıl numaranızı hesaplayın

Kişisel yıl numaranızı hesaplayın

Haftalık tahmininizi okumak için kişisel yıl numaranızı bilmeniz gerekecek. Bu rakam sizin için 2023 boyunca aynı kalacak, bu yüzden sadece bir kez hesaplamanız ve ardından her hafta bu sayı tahminini okumanız yeterli!

Çalışmak gerçekten çok kolay:

2023'e doğduğunuz günü ve doğduğunuz ayı ekleyin yeter. 

İşte 2 hızlı örnek:

27 Ağustos'ta doğduysanız (bu hesaplamada doğum yılınız geçerli değildir), kişisel yıl numaranız 6'dır çünkü:

2 + 7 (gün) + 8 (ay) + 2 + 0 + 2 + 3 = 24

2+4 = 6

4 Kasım'da doğduysanız kişisel yılınız 4'tür çünkü:

4 (gün) + 1 +1 (ay) + 2 + 0 + 2 + 3 = 13

1 + 3 = 4

Kişisel Yılınız 1 ise haftalık tahmin

Temmuz, numeroloji döngünüzde güçlü bir 8. Kişisel Ay olacak ve bu sizin için de 8. Kişisel Hafta olacak. Kişisel refahınıza ve bolluğunuza odaklanma zamanı. Becerilerinizi geliştirin ve fırsatları en üst düzeye çıkarabileceğiniz yerleri görün. 

555 Numaralı, hayatınızı kazanma şeklinize daha fazla maneviyat katmanın bir yolunu bulmanızı istiyor. Her çalışma alanının daha yüksek bir amacı vardır.  Sizinki nedir ve bunu günlük çalışma hayatınıza nasıl daha iyi dahil edebilirsiniz?

Kişisel Yılınız 2 ise haftalık tahmin

Nümeroloji döngünüzde 9. Kişisel Ay olacak buruk-tatlı 9. Kişisel Hafta boyunca çalışırken, bu hafta etrafınızda bir kapanma duygusu var. Döngünün bu kısmı, istense de istenmese de sonlar getirme eğilimindedir ve bu oldukça duygusal olabilir.

Ancak 555 Numaralı size bunun da Evrenin sizin için planının bir parçası olduğunu hatırlatır. Kabullenmeye teslim olun ve sevildiğinizi bilin, hafta bazen ne kadar zor görünürse görünsün.

Kişisel Yılınız 3 ise haftalık tahmin

Temmuz, numeroloji döngünüzde 1. Kişisel Aydır ve bu da 1. Kişisel Haftadır, bu nedenle ilgi odağı olmayı arzularsanız şaşırmayın. İçsel liderlik becerilerinizi göstermek için harika bir zaman. Ayağa kalkın ve sayın ve başkalarının izlemesi için bir örnek olun.

555 Numaralı size manevi liderliğin işte veya ailenizde liderlik kadar önemli olduğunu hatırlatır. İlahi bir bağlantıyı etrafınızdakilerin taklit edebileceği veya takip edebileceği şekilde nasıl modelleyebilirsiniz?

Kişisel Yılınız 4 ise haftalık tahmin

Her şeyden önce sezginizi dinleyin. Temmuz, numeroloji döngünüzde son derece sezgisel bir 11. Kişisel Ay olacak ve bu hafta sizin için de 11. Kişisel Hafta olacak. Evren, onlara bakmayı veya dinlemeyi umursuyorsanız, yolunuza birçok işaret ve sinyal gönderiyor. Eşzamanlılığı benimseyin ve işaretleri çözmeyi öğrenin.

555 Numaralı size hiçbir şeyin tesadüfen olmadığını hatırlatır. Hayattaki küçük tesadüflere dikkat edin onlar tesadüf değildir.

Kişisel Yılınız 5 ise haftalık tahmin

Kişisel Yılınız 5 ise haftalık tahmin

Yaratıcı hissediyor musun? Bu, numeroloji döngünüzde 3. Kişisel Hafta, sizin için de 3. Kişisel Ay olacak. İster işte ister oyunda yaratıcılığınızın parlamasına izin vermenin tam zamanı. Her türlü kendini ifade etme artık sizin için çok tatmin edici ve özellikle sanatsal, kurnazca veya müzikal olan her şeyden keyif alacaksınız. 

555 Numaralı size yaratıcı hediyelerin ilahi olanla da bir bağlantı olabileceğini hatırlatır. Örneğin, maneviyatınızı daha da geliştirmek için ruh sanatını veya sesle şifayı deneyin.

Kişisel Yılınız 6 ise haftalık tahmin

Nümeroloji döngünüzde 4. Kişisel Ay olarak ayarlandığı için bu Temmuz ayında ayaklarınız yere sağlam basıyor. Ve bu aynı zamanda sizin için 4 Kişisel Hafta olduğundan, işleri halletmek ve listenizdeki öğeleri işaretlemek için muhtemelen çok meşgul olacaksınız. İyi yapılmış bir işten büyük memnuniyet alacağınız, ayakları yere basan, verimli bir hafta.

Ancak 555 Numara size hayatta işten daha fazlası olduğunu hatırlatır. Ruhunuzun şarkı söylediğini duyabilmeniz için ara sıra sadece var olmak için zaman ayırın.

Kişisel Yılınız 7 ise haftalık tahmin

7. Kişisel Yılda olduğunuz için, bu hafta özellikle 555 Numaralı ile güçlü bir şekilde yankılanıyorsunuz. İç gözlem ve kişisel gelişim için zaman harcamakta hiç zorluk çekmeyeceksiniz. Ancak, Temmuz sizin için 5. Kişisel Ay ve aynı zamanda 5. Kişisel Hafta, bu nedenle risk alma dürtünüz artıyor.

Ruhsal gelişiminiz için birkaç risk alarak bu enerjileri harmanlayın. Daha önce hiç yapmadığınız yeni ve heyecan verici bir şey deneyin ve bunun ruhunuzu nasıl esnettiğini görün.

Kişisel Yılınız 8 ise haftalık tahmin

Temmuz sizin için son derece sevgi dolu ve uyumlu bir 6. Kişisel Ay olacak ve aynı zamanda numeroloji döngünüzde de bir 6. Kişisel Hafta olacak, bu nedenle umarız bu hafta bolca canlanma ve mutluluk yaşarsınız. İhtiyacı olan herkes için bir sevgi ve rahatlık ışığı olun. Verdiğiniz sevgi size defalarca geri dönecektir.

555 Numaralı bu hafta sizi iyileştirir ve cesaretlendirir ve nezaketinizi ve şefkatinizi ilerletmenize yardımcı olur. Hayır işleri veya gönüllü işler için harika bir hafta.

Kişisel Yılınız 9 ise haftalık tahmin

Temmuz, numeroloji döngünüzde 7. Kişisel Aydır ve bu sizin için de 7. Kişisel Haftadır - bu nedenle 555 Numaralı enerjileri özellikle etrafınızda güçlüdür. En basit nezaket eylemlerinden en derin ve huşu uyandıran deneyimlere kadar yaptığınız her şeyde ilahi olanı arayın. 

Bu hafta kalbinizi ve ruhunuzu ilahi bağlantınıza ne kadar açarsanız, ruhsal gelişiminiz o kadar hızla artacaktır.

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
1
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın