Görüş Bildir
Haberler
Kışın Uğramadığı Şehirler

Kışın Uğramadığı Şehirler

12.02.2014 - 18:20 Son Güncelleme: 12.02.2014 - 18:52

Buralara kış günü kar yağmıyor (Serdar Ortaç'ın affına sığınarak)

Bu yıl biraz erken bitiyor olsa da geldiğinde hiç gitmeyecekmiş gibi gelen,  envai çeşit yünlü ve polar kıyafet, kar, tipi, yağmur, çamur, üşümeler, titremeler, gripler ve ilaçlarla kendisinden bıktırmayı her zaman başaran kış mevsimi bazı şehirlere hiç uğramıyor… Yaz planları için buraya lütfen

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Belize

1. Belize

Belize’de buz görürseniz ya sıcaktan kendinizden geçmişsinizdir ve başınızda bir hemşire vardır ya da kokteylinizin içinde henüz erimemiş olan buzdur. Kokteylin tarifine buradan ulaşabilirsiniz.Tıklayın.

2. Fiji

2. Fiji

Fiji halkının hiç kar görmediğini bilseydiniz kendinizi şanslı hissederdiniz ve  “Orta kuşağın gözünü seveyim” derdiniz. Zavallı Fiji halkının gördüğü göreceği en fazla böyle bir gün batımı.

3. Güney Afrika

3. Güney Afrika

Güney Afrika Western Cape sakinleri ise arada sırada yağmur görebiliyor,yani bir Avusturalya’lının kış deneyimi neyse Western Cape halkının ki de o.

4. Porto Roco

4. Porto Roco

Porto Roco’da da kar yok,hemde hiç.

Uzun sahilleri, beyaz kum plajları, palmiye ağaçları ve 80-85 fahrenheit sıcaklığıyla yılın her dönemi yaz mevsiminin hüküm sürdüğü yerlerden.

5. Riviera Maya

5. Riviera Maya

Riviera Maya ve Meksika’nın Yucatan Yarımadası’nın tamamı, tropikal bir iklime sahip daimi olarak 80 sonrası hanım kızlarımız için kullanılan “cennetin ön gösterimi” kalıbı Riviera Maya için daha uygun olsa gerek:)

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sahra Çölü

6. Sahra Çölü

Tabi ki Sahra Çölü’de bu listede olmalıydı… Snowboardu unutun deveye binmek yegane etkinlik:)

7. Seyşeller

7. Seyşeller

Seyşeller’de hava sıcaklığı 89 – 75  Fahrenheitin altına pek düşmüyormuş…Bu da palet ve şnorkelinizi alıp mümkünse su altında zaman geçirmeniz demek.

8. Santa Lucia

8. Santa Lucia

Santa Lucia, Karayiplerin geri kalanı gibi muhteşem bir manzaraya, gün boyunca taze balık ve serin kokteyllere ek olarak paha biçilemeyen (gerçek anlamda) tropik bir iklime sahip.

9. Büyük Bariyer Resifi

9. Büyük Bariyer Resifi

Ortalıkta beyaz kum ve turkuaz su dışında bir şey göremiyorsanız Büyük Bariyer Resifindesiniz demektir.

Her yıl yüzlerce rehber burada yaşam savaşı veriyor, biraz hassasiyet lütfen.

10. Wadi Rum Çölü

10. Wadi Rum Çölü

Ürdün Wadi Rum Çölü’de hep güneşli, kar, yağmur, soğuk bilmemenin yanında bir de 1962 yapımlı Arabistanlı Lawrence filminin çekildiği yer olmakla meşhur… Başka da bir numarası yok zaten:)

www.tatilpusulasi.com

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın