Görüş Bildir
Haberler
Kişilik Analizi: Tatlı mısın Yoksa Çekici mi?

Kişilik Analizi: Tatlı mısın Yoksa Çekici mi?

İnsanları tatlığınla veya çekiciliğinle etkileyebilirsin. Önemli olan sende bu özelliklerin hangisinin daha baskın olduğu... Sen tatlı mısın yoksa çekici mi?

Eğer hazırsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim!

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Sence sen insanları nasıl etkiliyorsun?

4. Peki sence bunların hangisi daha önemli?

5. Sence bu çiftlerden hangisi çekici?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. O zaman şimdi de tatlı bir çift seç.

7. Peki özel bir günde giyeceğin bir renk seç.

8. Sence bir date için en ideal yer neresidir?

9. Diyelim ki uzun süredir flört ettiğin kişi ile ilk buluşmanı gerçekleştireceksin ama beklediğin gibi biri çıkmadı ne yaparsın?

10. Son olarak burcunu seçer misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen çekiciliğin ile insanları etkiliyorsun!

Sen çekici birisin! Bakışların, sözlerin sen istemesen de çok şey anlatıyor. Bunun için ekstra bir çabaya girmiyorsun. İnsanlarla kurduğun iletişime önem veren birisin. Konuşurken yaptığın mimikler genellikle insanların hafızasında kalıcı oluyor. Etrafındaki insanlarla değil kendinle ilgilenen birisin. Senin için hayatında öncelik sensin. Kimseyi kırmamak üzmemek için kendi bildiğinden şaşmazsın. Yeri geldiğinde 'hayır' demesini bilirsin. Kaybetmekten korkmayan birisin. Hayatında olan insanların değerini biliyorsun ama onlara çok sıkı bağlanmıyorsun. Kendine güvenip, kendine yaslanıyorsun. Bu nedenle bir gün herkesin gitme ihtimali seni korkutmuyor. Çünkü sen zaten kendi ayakları üstünde duran birisin. Kimseye ihtiyacın olmadan yaşamayı biliyorsun. Dış görünüşünle insanları dikkatini çeksen de aynı zaman da zekan ile de fark edilen birisin. Düşüncelerin ile insanlara farklı bir bakış açısı sunuyorsun. İnce ve pratik bir zekaya sahipsin. Karşındaki kişinin bakışlarından ne ima ettiğini anlayabilirsin. Çekici olduğun kadar anlayışlı da birisin. Kimseye üstten bakma gibi özelliklerin yoktur. Ama bazı insanlara da duracakları yeri gösterirsin. Sen çekicilik denilince ilk akla gelen isimlerden olduğun kadar her ortamda uyumluluğun ve neşenle de aranan isim oluyorsun.

Sen tatlılığın ile insanları etkiliyorsun.

Sen çekicilikten daha çok tatlı birisin. Kendin gibi olmayı ve doğal davranmayı seviyorsun. Bu nedenle de kasıntı ortamlardan ve kendini huzursuz hissettiğin her ortamdan uzaklaşıyorsun. İnsanlara yaklaşımın ve samimi tavırların ile herkesle rahat iletişim kurabiliyorsun. 'Çok tatlısın.' iltifatını sık sık alıyorsun. Çok fazla açık sözlü biri değilsin. İnsanları kırmamak için çaba sarf edersin. Çünkü öylesine söylediğin bir sözün birinin aklını çok fazla karıştırmasını istemezsin. Bu tatlılığın sayesinde etrafında seni seven ve dinleyen de çok fazla kişi var. Tatlılığın ile ikna kabiliyetin birleşince yaptıramayacağın pek şey yok. Kırılgan yapın nedeniyle seninle konuşurken biraz daha hassas olmak gerekiyor.  Hislerin ve duyguların senin için çok önemli. Karar mekanizman, duygularından geçiyor. Hislerine göre hareket eder ve içine sinerse bir şeylere başlarsın. Kendini ait hissetmediğin bir yerde bulunamaz ve yanlış yolda olduğunu daha en başından anlarsın. Suratındaki çocuksu ifade ile herkes iyi biri olduğunu anlar. Mimiklerin seni etkileyici kılsa da en büyük özelliğin herkesin derdini sahiplenmen. Sen empati yeteneği yüksek birsin.Bu nedenle etrafında aslında gerçek dostlar biriktirmişsin. Senin yanında kendini iyi hisseden insanlar her zaman senin etrafında olmak istiyor. Sevimliliğin bir yana davranış biçimin ve tatlılığın ile insanların dikkatini çekiyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yengegeldikmi

"Sen çekicilikten daha çok tatlı birisin. Kendin gibi olmayı ve doğal davranmayı seviyorsun. Bu nedenle de kasıntı ortamlardan ve kendini huzursuz hissettiği... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Sen tatlılığın ile insanları etkiliyorsun.

Semra

Tatlı.. my name is baklava kadayıf vs vs😅😅😅