Görüş Bildir
Haberler
Kişiliğinin Derinliklerine İnerek Sıra Dışı Deneyimlere Ne Kadar Açık Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Kişiliğinin Derinliklerine İnerek Sıra Dışı Deneyimlere Ne Kadar Açık Olduğunu Söylüyoruz!

Hepimizin içerisinde ufak da olsa bir maceraperest vardır. Kimimiz buna kulak vermezken kimimizse onu dinlemekten asla geri durmaz. Bakalım sende durumlar ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak; hayatın genelde ...?

2. Aşağıda yer alan ünlü psikolog Sigmund Freud tarafından söylenmiş sözlerden sana en çarpıcı geleni seç bakalım.

2. Aşağıda yer alan ünlü psikolog Sigmund Freud tarafından söylenmiş sözlerden sana en çarpıcı geleni seç bakalım.

3. Şunlardan hangisi sana daha çok hitap ediyor?

4. Peki ya tanımadığın insanlarla dolu olan bir ortama girdiğinde nasıl hissedersin?

5. Haftalık popüler bir dergi alarak eve geldin. Derginin içindekileri hangi sıraya göre okursun?

5. Haftalık popüler bir dergi alarak eve geldin. Derginin içindekileri hangi sıraya göre okursun?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi tek bir bulutun bile olmadığı masmavi bir gökyüzü düşün, bu gökyüzüne bir süre baktın ve gözünü bir anda manzaraya çevirdin. Aşağıdakilerden hangisi sana en çok huzur verip, sakinleştirir?

7. Yeniden bir çocuk olduğunu, bir yaz gününe döndüğünü ve çayırda köpükten baloncuklar yaptığını hayal et. Aşağıdakilerden hangisi hayaline uyan bir tanım?

8. Son olarak aşağıdaki renklerden seni en iyi tanımladığını düşündüğün rengi seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Çılgın bir maceraperestsin!

Çılgın bir maceraperestsin!

Sen bağımsızlığına fazlasıyla düşkün biri olarak özgürce kanat çırpabileceğin her deneyime sonuna kadar açıksın! Öyle ki bu hayatta göze alamayacağın hiçbir şey yok! Oldukça gözü kara, deli dolu ve anı yaşamayı seven birisin. İyi veya kötü ne yaşarsan yaşa bunların hayatını daha da anlamlı hale getirdiğine inanıyorsun. Özgürlüğüne düşkün biri olarak insanların düşüncelerini dinliyor ama kolay etkilenmiyorsun çünkü daima kendi fikirleri doğrultusunda yol almayı tercih eden birisin. Ancak ara ara başkalarının fikirlerini de ciddiye alıp, yoluna öyle yön vermende ve temkinli olmanda fayda var!

Tutkularının peşinde bir deli!

Tutkularının peşinde bir deli!

Senin bu hayatta belli başlı tutkuların var ve bunların peşinde gidemeyeceğin yer, yapamayacağın hiçbir şey yok! Normalde sakin hatta mantık çerçevesinde yaşamayı tercih eden biri olsan da söz konusu bu tutkuların olduğunda adeta başka bir insana dönüşüyorsun. Hayalini kurduğun ya da arzuladığın herhangi bir şey için seni başarıya ulaştırabilecek yeteneklere ise fazlasıyla sahipsin. Keşke hepimiz senin gibi hayatta bir şeylere böyle sıkı sıkıya bağlı olabilsek!

Mantığın peşini bırakmıyor!

Mantığın peşini bırakmıyor!

Aslında senin içinde sınırsız bir hayal gücüyle beslenen ve ordan oraya özgürce koşmak isteyen bir çocuk var ancak sen onu sürekli durdurmaya, susturmaya çalışıyorsun. Çünkü bu hayatın şakaya gelmeyeceğini, duygularla ya da anlık heveslerdense her zaman mantığa göre hareket edilmesi gerektiğine inananlardansın. Doğal olarak fazlasıyla sorumluluk sahibi ve planlı birisin. Belki de seni bu hale yaşadıkların ya da hayatın omuzlarına yüklediği yükler getirdi bilemiyoruz ancak kendini biraz daha serbest bırakmalı ve anın tadını çıkarmalısın, emin ol hayat senin için daha da kolaylaşacak!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
766
235
121
39
26
23
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Baba Voss

Seni çok seviyorum mantığım ♥

Afilsiz Afili

7. soru cevaplarında, iki kutucukta birden aynı cümle var.

Gizem Yenikler

Çılgın bir maceraperestsin! Sen bağımsızlığına fazlasıyla düşkün biri olarak özgürce kanat çırpabileceğin her deneyime sonuna kadar açıksın! Öyle ki bu haya... Devamını Gör