Görüş Bildir
Haberler
Kişiliğine Uygun Mesleği ve Üniversiteyi Seçmenin Kariyerine Sağlayacağı 11 Eşsiz Katkı

Kişiliğine Uygun Mesleği ve Üniversiteyi Seçmenin Kariyerine Sağlayacağı 11 Eşsiz Katkı

Mutlu ve başarılı bir kariyere doğru emin adımlarla koşmaya var mısın? 😎

1. İlgi alanlarına uygun, eğlenerek yapacağın bir meslek seçersen, o meşhur özlü sözün canlı kanıtı haline gelir; bir gün bile çalışmış sayılmazsın!

Pazartesi gününü seven insanların küçük sırrı 😉

2. Mesleğini seçerken güçlü ve zayıf yönlerini objektif bir şekilde masaya yatırırsan, kariyerine 1-0 önde başlarsın.

İnsanın ilk bilmesi gereken, kendisi! Zayıf yönlerinle yüzleşmen seni gerçekçi kılacak, güçlü yönlerini keşfetmen hayat kurtaracak. 👍

3. Kitaplara, ders notlarına kapanmayı değil, deneyerek öğrenmeyi sevenlerdensen; araştırma ve uygulama merkezleri, laboratuvarları ile öne çıkan bir üniversitede okumaktan çok daha büyük keyif alırsın.

Üstelik de kariyerine tam da orada başlamış sayılırsın! 💕

4. Pozitif psikoloji, proje kültürü ve iletişim becerileri gibi dersler sayesinde iş dünyasını daha içine girmeden tanımaya başlar; farklı bir bakış açısı kazanırsın.

Farkını sandığından da kısa zamanda ortaya koyacaksın!

5. Sosyal bir insansan kampüs hayatının olanaklarıyla motivasyonunu ikiye katlar; ekip ruhunu daha üniversite yıllarında yakalarsın.

Üniversite yaşamında mutlu olmak ve ilk ekip arkadaşlarını kazanmak çok büyük bir lüks! 🤗

6. Ve öğrenci kulüpleriyle ünlü bir üniversiteye girmeyi başarırsan, iş hayatının olmazsa olmazı “network” etkinliklerine hızlı bir giriş yaparsın!

Spoiler vermek gibi olmasın ama, iş hayatında tanıdığınız insan sayısının biriktirdiğiniz diploma sayısı kadar önemi var!

7. Erasmus olanaklarının peşine düşersen, üniversite hayatının en az bir dönemini dünyanın önde gelen üniversitelerinden birinde geçirme şansı yakalar; yabancı dil avantajını cebine koyarsın.

Yanına kalacak muhteşem anılar da cabası! 😉😎

8. Burs ve staj imkânlarıyla sana avantaj sağlayacak bir üniversiteye girmeyi başarırsan, hayallerine giden yolda arkana ailenin tam desteğini almayı başarırsın!

İşte o zaman ailen doğru yolda olduğundan emin olacak. 👍

9. Üniversitenin akademik kadrosunu araştırmayı ihmal etmezsen, sana mesleğini her geçen gün daha çok sevdirecek eğitmenlerle çalışma şansı yakalarsın.

Hayranı olacağın, bizzat danışabileceğin eğitmenlerin olması gibisi var mı? 🎈

10. Değerlerinle ve ideallerinle örtüşen bir meslek seçersen, hayatın boyunca yaptığın işlerle gurur duyarsın.

Başarılar içinde en değerlisi 👏👏👏

11. Kariyerin, ve tabii hayatın için yol haritası çizerken varmak istediğin hedefi bilir ve tercihlerini buna göre yaparsan, başarıya en kestirme yoldan çıkarsın!

Yol haritanı çizmeye hazır mısın? 🤗

Üniversite seçimini yapmadan önce Üsküdar Üniversitesi’nin sunduğu kariyer testini çöz, başarılı ve mutlu olabileceğin mesleği belirle!

Üniversite seçimini yapmadan önce Üsküdar Üniversitesi’nin sunduğu kariyer testini çöz, başarılı ve mutlu olabileceğin mesleği belirle!

Kariyer testini hemen çözmek için tıkla!