Görüş Bildir
Haberler
Kış Aylarına Çok Yakışacak Kokladıkça Bağımlılık Yapan En Çekici Kadın Parfümleri

etiket Kış Aylarına Çok Yakışacak Kokladıkça Bağımlılık Yapan En Çekici Kadın Parfümleri

Soğuk havalarda içimizi ısıtacak, yoğun ve kalıcı parfümleri tercih ederiz.

Kışa çok yakışacak sıcak notalar içeren, yoğun, etkileyici ve çekici kadın parfümlerini sizin için derledik.

Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yves Saint Laurent Black Opium Extreme

1. Yves Saint Laurent Black Opium Extreme

Siyah ve parlak şişesiyle dikkatleri üstüne çeken Black Opium Extreme, üst notalarında siyah kahve özü ve kakao orta notalarında; yasemin ve portakal çiçeği alt notalarında ise paçuli ve tonka fasülyesi içeriyor. Duyuları harekete geçirecek, kokladıkça bağımlılık yaratacak bu parfüm kışın imza kokunuz olacak!  

Burada

2. Giorgio Armani Si Intense

2. Giorgio Armani Si Intense

Yoğun, şehvetli, sofistike ve karşı konulamaz Giorgio Armani Si Intense, üst notasında baştan çıkarıcı bir not olan siyah frenk üzümü kokunun imza içeriğini oluşturuyor. Kalp notasında “güller kenti” olarak bilinen Isparta'da hasadı yapılan gül ile zenginleştirilirken dip notalarında paçuli ve benzoin reçinesi içeriyor. Üstelik şişe tasarımı da oldukça şık ve zarif.

Burada

3. Lancome La Nuit Tresor

3. Lancome La Nuit Tresor

Zarafetin sembolü elmas şeklinde şişe tasarımına sahip Lancome La Nuit Tresor için aşk iksiri ifadesi kullanılıyor. Afrodizyak içerdiği söylenen bu parfüm ile kokunuzla akıllarda kalın. 

Üst notalar: Armut

Orta notalar: Vanilya orkidesi, siyah gül

Dip notalar: Paçuli, papirus, tütsü, pralin,liçi

 Burada

4. Narciso Rodriguez For Her Pure Musc

4. Narciso Rodriguez For Her Pure Musc

Miskin en saf hali ile bağımlılık yaratacak bir etki bırakan Narciso Rodriguez For Her Pure Musc parfüm, yasemin, portakal çiçeği, misk özü, kaşmir, amber, paçuli notaları içeriyor. Kışın, pudramsı şipre kokuları tercih edenler için Pure Musk parfümünü tercih edebilirsiniz.

Burada

5. Christian Dior Poison Girl

5. Christian Dior Poison Girl

Poison Girl, soğuk havalarda enerjinizi yükseltecek! Bağımlılık yaratıcı ve çekici notalara sahip bu parfüm en favori parfümler arasında. 

Üst notalarında tatlı ve acı portakal, orta notalarında neroli, grasse ve damas gülü, dip notalarda ise vanilya ve tonka fasulyesi içeriyor. 

Burada

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Jimmy Choo Fever

6. Jimmy Choo Fever

Yoğun ve kalıcı Jimmy Choo Fever mükemmel bir kış parfümü. Günlerce atkı ve kazaklarınızdan kokusunu alacağınız sıcak notalara sahip iddialı bir koku. 

Üst notalarında greyfurt, aslan meyvesi ve erik, orta notalarında kediotu, vanilya orkidesi, yasemin ve portakal çiçeği, dip notalarda ise enzoin, tonka fasülyesi, sandal ağacı, kahve, fındık ve vanilya içeriyor.

Burada

7. Victoria's Secret Very Sexy Orchid

7. Victoria's Secret Very Sexy Orchid

Sıcak gurme koku ailesinin içinde olan Very Sexy Orchid parfüm frenküzümü, süsen ormanı ve saf Patchouli notaları içeriyor. Yoğun, güçlü ve büyüleyici kokusuyla, soğuk havalarda her kokladığınızda aynı heyecanı alacaksınız.  

Burada

8. Viktor & Rolf Flowerbomb Midnight

8. Viktor & Rolf Flowerbomb Midnight

'Gecenin kraliçesi' olarak adlandırılan Viktor & Rolf Flowerbomb Midnight parfüm yasemin, frenk üzümü, vanilya ve saten misk notaları ile güçlendirilmiş. Soğuk havalarda ve gece için mükemmel bir seçenek. Büyüleyici ve gizemli kadınların kokusu!

Burada

9. Yves Saint Laurent Libre Intense

9. Yves Saint Laurent Libre Intense

Herkesi kokusuyla etkileyen, en trend parfümler arasında yer edinmiş Libre parfümün Intense versiyonu cezbedici ve şehvetli bir şekilde yeniden yorumlanmış. Üst notalarda lavanta, mandalina, siyah frenk üzümü ve petitgrain; orta notalarda lavanta, portakal çiçeği ve yasemin; dip notalarda madagaskar vanilya, misk, sedir ve ambergris içeren eşsiz bir koku.

 Burada

10. Hugo Boss Scent Absolute For Her

10. Hugo Boss Scent Absolute For Her

Zarif, sofistike ve manyetik!  Bağımlılığı tetikleyen baştan çıkarıcı bir koku olarak tanımlanan Hugo Boss Scent Absolute, kalp notalarında kahve, dip notalarında ise vanilya ve vetiver içeriyor. Orijinalinden daha zengin, daha şehvetli ve yoğun bir şekilde yeniden yorumlanmış olan bu parfüm kış için harika bir tercih.

 Burada

İlginizi çekebilecek diğer içerikler:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
5
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın