Görüş Bildir
Haberler
Kırmızı Ruj 101: Yeni Başlayanlar İçin Kırmızı Ruj

Kırmızı Ruj 101: Yeni Başlayanlar İçin Kırmızı Ruj

Makyaj.com
20.10.2015 - 10:34

Zamansız, elegan, feminen... Kırmızı dudaklar yıllardır yeri doldurulamayan bir güzellik eğilimi. Peki her durumda ve her anda stilimizi tamamlamak için yöneldiğimiz kırmızı rujları ne kadar doğru uyguluyoruz? Hazırladığımız rehberle sen de yalnızca birkaç adımda kusursuz görünen, imrenilen kıpkırmızı dudaklara sahip olacaksın! Yapman gereken tek şey adımları takip etmek...

Birinci adım:

Kusursuz görünen kıpkırmızı dudaklar için ruj uygulamasına, peeling yaparak başla. Kullanmadığın temiz diş fırçanla dudaklarını fırçalayarak dudaklarını ölü deriden arındır. Böylece rujunu pürüzsüz bir baza uygulayacaksın.

İkinci adım:

Önce rujunla birebir aynı tondaki dudak kaleminle dudak sınırlarını çerçevele ardından bu çerçevenin içini yine dudak kaleminle boya. Eğer dudak kalemin yoksa aynısını rujun ve ruj fırçanla yapabilirsin. Böylece kırmızı rujun taşmayacak ve çok daha kalıcı olacak.

Üçüncü adım:

Sıra kırmızı ruj uygulamasında. Rujunu dudaklarına bir ruj fırçası yardımıyla uygula. Ardından temiz bir peçeteyi dudaklarına bastır ve yeniden ikinci kat rujunu sür.

Editörün önerisi: Maybelline New York Pleasure Me Red ile canlı kırmızı tonunu dudaklarına taşı.

Dördüncü adım:

Son olarak dudaklarının daha dolgun görünmesi ve tüm ilginin dudaklarında olması için aydınlatıcın veya kapatıcınla dudak çevreni aydınlat.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
85
36
16
12
12
7
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın