Görüş Bildir
Haberler
Kırık Kalpler Buraya! Aşk Acısı Çekerken Hangi Popüler Divaya Dönüştüğünü Söylüyoruz!

etiket Kırık Kalpler Buraya! Aşk Acısı Çekerken Hangi Popüler Divaya Dönüştüğünü Söylüyoruz!

Onlar büyük isimler, havalı ve kaprisli yıldızlar olabilirler ama onlar da sevdiler, onlar da kırıldılar...

Bakalım söz konusu kalp kırıklığı olunca sen hangisiyle daha çok özdeşiyorsun? İçindeki kırgın divayı buluyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hoş geldin! Divaları çiçeklerle karşılamak gerekir elbette... Sana hangi buketi sunalım istersin?

2. Şimdi de bir Onedio geleneği olarak içecek ikramındayız... Derin bir sohbete girişeceğiz, içeceğini ona göre seç!

3. Karşında mükemmel bulduğun biri var. Aşık olmak üzeresin... Ama öyle bir şey görüyorsun ki onda, tüm çekiciliğini yitiriyor! Nedir o?

4. O karşındaki kişi kusursuz çıktı! Hatta sevgili oldunuz bile! Bu büyük aşkı aşağıdakilerden hangisi bozabilir?

5. Hangimiz bazı şeylere bağımlı değiliz ki... Neyi bırakmak isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kıskançlık konusunda herkesin söyleyecek sözü vardır. Sen de söyle bakalım; kıskançlıkla aran nasıl?

7. Ama... Bunu da yaptı! Seni durup dururken terk etti! Ne yapacaksın?

8. Bu depresyondan çıkmanın en iyi yolu sence?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Tıpkı Lana Del Rey gibi aşk acısı çekiyorsun!

Senin için aslında seni kıran insanın kimliğinin önemi dahi yok! Sen hüznü ve özlemi adeta hayatının bir parçası, konsepti olarak belirlemişsin. Derin aşklar yaşıyor, yanılgılara bile bile düşüyor ve ardından üzülüyorsun; lakin ışık hızında da atlatarak yeni duygulara yelken açıyorsun. Hayat senin için her tarafından tadına bakılası bir şölen adeta... Hüznü tatmak istediğin de oluyor, hepsi bu! Senin aşık olduğun tek kişi, kendinsin! Giden insanın ardından, onun tarafından artık sevilmeyeceğin için üzülüyorsun sadece! Bu hayat yolunda yer yer üzülsen de genel anlamda mutlu olacaksın.

Tıpkı Amy Winehouse gibi aşk acısı çekiyorsun!

Sen tam bir cesur yüreksin! Hiçbir duygunu gizleme gereği görmüyorsun! Çok kırılgan ve narin bir kalbin olmasına rağmen onu daima çekinmeden karşındakine sunuyorsun. Dayanıklı ve güçlüsün fakat çok sık yanılabiliyorsun. Sevginin çok çok çok değerli olduğunu bilmeli ve karşılığını görmediğin insana asla koşulsuz aşk sunmamalısın. Biz uyarıyoruz bak, bu gidişle üzülürsün! Kendinin ne kadar değerli olduğunu fark etmelisin.

Tıpkı Beyonce gibi aşk acısı çekiyorsun!

Güçlü insanlar da kırılır... Sen kırıldığında hem bunu kimseye çaktırmamak istiyorsun, hem de seni kıran insana misliyle karşılığını vermek... Bu da seni biraz 'cadoloz' bir ruh haline bürüyor. Açıkçası karşındaki insana hayatı ince ince zehir ediyorsun, fark ettirmeden! Böylece ne senin ne kadar kırgın olduğunu görüp kendisini zafer kazanmış gibi hissediyor; ne de cezasız kalıyor. Senden korkulur!

Tıpkı Rihanna gibi aşk acısı çekiyorsun!

Sen hesapsız, kitapsız birisin. Söz konusu aşk olunca asla 'Şimdi ne yapmalıyım?' diye düşünmüyorsun. Taktikler, planlar sana göre değil. Sen daima içinden gelen tepkileri veriyorsun. İstediğini alana kadar, alamazsan da ulu orta ağlayana kadar, sonuna kadar gidiyorsun. Bu göstermekten hiç çekinmediğin kalbin yanlış insanlarla belki biraz kırılacak ama doğru insanı bulduğunda tek kelimeyle muazzam şeyler yaşanacak!

Tıpkı Adele gibi aşk acısı çekiyorsun!

Asalet senin diğer adın adeta. Sen acı çekerken ne ifşa edercesine ortaya döküyorsun, ne de 'acımadı kiii' triplerine girercesine içine atıyorsun. Çok zarif, asil bir duruşun var. Hem aşka ve acıya hakkını vererek yaşarken, kendine saygını da asla kaybetmiyorsun. Muazzam bir denge oluşturmuşsun. Mutlu olduğunda da aynı dengeyi kurduğunda her şey harika olacak!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
361
170
82
40
29
20
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aylin Kayhan

Tıpkı Amy Winehouse gibi aşk acısı çekiyorsun!

Gizem Yenikler

Tıpkı Adele gibi aşk acısı çekiyorsun!

Pasif Kullanıcı

Tıpkı Amy Winehouse gibi aşk acısı çekiyorsun! Sen tam bir cesur yüreksin! Hiçbir duygunu gizleme gereği görmüyorsun! Çok kırılgan ve narin bir kalbin olmas... Devamını Gör