Görüş Bildir
Haberler
KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler Konut Çekilişi: KİPTAŞ Konut Kura Çekiliş Sonuçları Belli Oldu mu?

KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler Konut Çekilişi: KİPTAŞ Konut Kura Çekiliş Sonuçları Belli Oldu mu?

Geçtiğimiz aylardan başlayan ve bugüne kadar devam eden kuralar ile KİPTAŞ konutlarının sahipleri bugün gerçekleştirilen çekiliş ile belirleniyor. KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler konut projesi kapsamında inşa edilen 2+1 ve 3+1 konutların hak sahipleri gerçekleştirilen çekilişler ile belli olacak. Peki; KİPTAŞ Tuzla kura çekiliş sonuçları kazanan isim listesi açıklandı mı? İşte; KİPTAŞ Tuzla kura sonuçları….

İçeriğin Devamı Aşağıda

Uygun ödeme imkanları şle hak sahiplerine kolaylık sağlayan ve uygun fiyata sahip konut sahibi olmak isteyen vatandaşların başvurularını gerçekleştirdiği KİPTAŞ Aydınlıkevler konut projesinde kura çekilişleri devam ediyor. Kura ile Tuzla’da inşa edilen konutların hak sahipleri belli olacak.

Projede 321 Konut Yer Alıyor!

Projede 321 Konut Yer Alıyor!

KİPTAŞ toplu konur projesinde ortalama satışa esas brüt alanları 88 m² olan 210 adet 2+1 kapalı mutfak daire, 79 m² olan 40 adet 2+1 açık mutfak daire, 104 m² olan 71 adet 3+1 daire olmak üzere toplam 21 bloklu 321 konut, 21 dükkan ve 1 kreş yer alıyor.

KİPTAŞ Aydınevler Projesi Başvuru Şartları

KİPTAŞ Aydınevler Projesi Başvuru Şartları

Bu toplu konut projesine başvurmak için başvuru yapacak kişinin TC vatandaşı ve reşit olması, kendisi ya da eşine ait evinin olmaması, daha önce KİPTAŞ'tan konut satın almamış olması gerekiyor. Ebeveynleri ile yaşayan 18 yaşını doldurmuş tüm bireyler üzerine evi olmaması şartı ile bu projeye başvurabilir.

Ayrıca başvuru sahibinin, ön başvuru tarihi itibariyle İstanbul il sınırları içerisinde en az 1 yıldır ikamet ediyor olması şartı aranıyor. Ayrıcalıklı gruplardan olan ;Tuzla Aydınlı Mahallesi sakinleri için son 1 yıldır İstanbul ili, Tuzla ilçesi, Aydınlı Mahallesinde oturma şartı aranıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın