Görüş Bildir
Haberler
Kimsenin Haberi Yoktu! The Batman Senaryosunun Robert Pattinson’ın Düşünülerek Yazıldığını Biliyor muydunuz?

Kimsenin Haberi Yoktu! The Batman Senaryosunun Robert Pattinson’ın Düşünülerek Yazıldığını Biliyor muydunuz?

Lunami
05.03.2022 - 12:45

Bir Batman solo filmi olan THE BATMAN'in dört Mart'ta sinemalarda yerini alacağının duyurulmasıyla film, bütün gözleri üzerine topladı. Filmle ilgili çok ilginç bir detay ise Matt Reeves'in yaptığı bir röportaj üzerine filmi ilgi odağı haline getirdi. İşte kimsenin bilmediği o detay...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Batman'in dile kolay seksen yıla sahip bir geçmişi var!

Seksen yılı aşkın geçmişiyle seven sevmeyen birçok kesimi etkisi altına alan bir karakter olan Batman karakteri oldukça ilginç bir kombinasyondan oluşuyor. Mükemmel bir görüntü ve olağanüstü zenginliğiyle birçok kişinin özendiği bu karakterin öbür bir yönü ise acı dolu bir geçmişe sahip olması. Öyle ki her geçen gün Batman’in diğer yönleriyle karşılaşabilirmişiz gibi görünüyor.

THE BATMAN filminin başrol oyuncusu olarak göreceğimiz Robert Pattinson daha öncesinde de birçok kişi tarafından tanınan bir oyuncu.

Kendisini çoğunlukla dünyaca büyük çapta bir etkisi olan Alacakaranlık filmi serisiyle tanıdığımız Robert Pattinson, The Devil All The Time, Lighthouse ve Good Time gibi filmleriyle ilerleyen zamanda ününe ün katmış, oyunculuğuyla da izleyenleri derinden etkileyerek gönülleri çelen bir aktör haline gelmiştir.

Peki Robert Pattinson’ın THE BATMAN filmiyle arasında olan ilişki nasıl ortaya çıktı?

Peki Robert Pattinson’ın THE BATMAN filmiyle arasında olan ilişki nasıl ortaya çıktı?

THE BATMAN filminin yönetmeni Matt Reeves senaryoyu düşünürken, kafasındaki Batman karakterinin yaş aralığındaki aktörlerin filmlerini izlemeye başladığını söylüyor. Matt Reeves, izlediği filmlerdeki aktörlerin arasında Robert Pattinson'un da yer almış olduğunu ve Pattinson'un filmlerini izlerken oldukça etkilendiğini belirtiyor.

Robert Pattinson'un oyunculuğu Matt Reeves'in de dikkatini çekmiş olsa gerek ki Pattinson'u düşünerek senaryo yazar hale gelmiş…

Alacakaranlık serisinden sonra oldukça dikkat çeken karakterleri canlandıran Robert Pattinson, Matt Reeves'in dikkatini Good Time filmiyle çekmiş. Öyle ki Reeves, muazzam bir oyunculuğa sahip olan Pattinson'un Batman karakterinin bölünmüş kişiliğini çok iyi yansıtacağını düşünmüş. Hatta Matt Reeves senaryoyu yazarken bir aşamadan sonra Pattinson'u düşünerek yazdığını belirtiyor.

Batman karakterinin de böylesine karmaşık ve derin bir yapıya sahip olması Matt Reeves'in Robert Pattinson'a duyduğu ilgiyi arttırmış...

Matt Reeves yaptığı bir röportajda Batman karakterinin sahip olduğu bu karmaşıklığını ve derinliğini Robert Pattinson ile birlikte aramaya devam edebileceğini, anlamaya çalışabileceğini ve Pattinson'un bu karakteri, hakkını vererek oynayacağını düşünmüş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Robert Pattinson’ın Batman'e karşı ilgi duyduğu kimin aklına gelirdi ki!

Daha önce çizgi romanlardan uyarlanan filmlerin seçmelerine hiç katılmadığını belirten Pattinson, Batman karakterine oldukça ilgi duyduğunu belirtiyor. Ancak şuana kadar oynadığı karakterlerden çok daha farklı bir yapıda olduğu için ajansı bu durumun pek de olağan olmadığını düşünmüş.

Filmin izleyicilerini neler bekliyor?

Matt Reeves THE BATMAN filmindeki Batman karakterinin şuana kadarki en duygusal Batman olabileceğini düşünüyor. The Batman'in bir başlangıç filmi olmadığını ifade eden Reeves, filmde karakterin başlangıcına (yani Batman'in geçmişine dair) da yer verilen genç bir Batman göreceğimizi belirtiyor.

The Batman 4 Mart’ta sinemalarda! Batman Pizza ise Türkiye’de ilk defa ve yalnızca Little Caesars Pizza’da!

The Batman 4 Mart’ta sinemalarda! Batman Pizza ise Türkiye’de ilk defa ve yalnızca Little Caesars Pizza’da!

Warner Bros. iş birliği ile Batman logosundan esinlenerek hazırlanan özel sarımsak soslu, içi enfes mozzarella dolgulu calzone kenarlarıyla, sucuklu orta boy Batman Pizza 43,90 TL.

Hemen sipariş ver günün kahramanı sen ol!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın