Görüş Bildir
Haberler
Kiminle Evleneceğini Tahmin Edebilecek miyiz?

etiket Kiminle Evleneceğini Tahmin Edebilecek miyiz?

Kai Hiwatari
04.02.2021 - 17:04 Son Güncelleme: 09.02.2021 - 16:13

Eveet kızlar, küçüklüğümüzden beri kendi düğünümüzü ve gelinliğimizi hayal edip hatta onu resmetmeye bile çalıştık. Ama damadın tam olarak kim olacağı hiç de net değildi. İşte biz de bu yüzden size bir ipucu olsun diye bir şans tanıyoruz. Testi çöz ve kiminle evleneceksin öğren hadi!

1. Bir ilişkin olup olmadığını öğrenerek başlayalım.

1. Bir ilişkin olup olmadığını öğrenerek başlayalım.

2. Evliliğe gelelim, nerede evlenmek istersin?

3. Sence bunlardan hangisi evliliğin en önemli parçası?

4. Peki kim evlenme teklifi etmeli sence?

5. Uzun süreli ilişkilerin sırrı ne acaba senin için?

5. Uzun süreli ilişkilerin sırrı ne acaba senin için?

6. Evlilik için en doğru yaş ne sence?

7. Küçükken hiç kendi düğününün resmini çizdin mi?

7. Küçükken hiç kendi düğününün resmini çizdin mi?

8. Hadi şimdi de düğün pastanı seç!

9. Şimdi de bir çiçek seç!

10. Eveet asıl ve son sorumuza gelelim; aşk dışında başka bir şey için evlenir misin?

"Çocuk Doktoru" ile evleneceksin!

"Çocuk Doktoru" ile evleneceksin!

Sen çok yakışıklı ve karizmatik bir doktorla evleneceksin! Çoğu kızın hayalidir nazik, sabırlı, yakışıklı, çocuklarla arası iyi olan ve duygusal olan bir doktorla evlenmek. Sen de buna benzer hayaller kurdun ama hiç gerçekleşebileceğini düşünemedin öyle değil mi? Ama işte hayat, senin için güzel sürprizler hazırlıyor. Seni anlayan ve her zaman yanında olan mükemmel bir eşin olacak. Hem çocuk da seviyor...

"Pasta Şefi" ile evleneceksin!

"Pasta Şefi" ile evleneceksin!

Sana ilk olarak çok şanslı olduğunu söylememiz lazım. Çünkü senin eşin işinin ehli bir pasta şefi olacak! Hem eğlenceli hem yaratıcı hem de sana her zaman mükemmel pastalar yapmaya hazır bir eş! Düşünsene, sen koltuğunda oturmuş kitabını okurken sana mükemmel pastalar getiriyor, senin çalışmaktan yorulmuş omuzlarını ovuyor. Resmen rüya gibi! Yalnız dikkat et pastaları çok kaçırıp da formunu bozayım deme sakın ;)

"Basketbolcu" ile evleneceksin!

"Basketbolcu" ile evleneceksin!

Sen o kadar havalı ve çekici bir kadınsın ki, senin yanına en az senin kadar havalı bir eş lazım. Hem havalı hem çekici hem de sportmen. Düşünsene bir. Peki kim  bu dersin? Elbette bir basketbolcu! Onun maçlarına gidip potaya mükemmel bir üçlük attığını ve ardından sana bakarak adeta 'senin için' der gibi öpücük attığını hayal etsene. Resmen rüya gibi.

"Avrupalı Bir Prens" ile evleneceksin!

"Avrupalı Bir Prens" ile evleneceksin!

Evet, evet, şaka yapmıyoruz. Bir prensle evleneceksin. Gerçek bir prens! Bütün genç kızların hayali olan beyaz atı olmasa da lüks arabaları olan yakışıklı mı yakışıklı bir prens. Henüz onu tanımıyorsun evet ama yakında tanışacağını düşünüyoruz. Sen çok maceracı ve gezmeyi seven bir insansın. Yeni yerler görüp yeni insanlarla tanışmayı çok seviyorsun. Bir gün bu gezilerinden birinde tanıştığın yabancı gerçek bir soylu olacak ve senin hayatının aşkı olacak. Başlarda tabii ki de sana prens olduğunu söylemeyecek ama işler ciddiye binip annesiyle, yani kraliçeyle tanıştığın zaman her şeyi anlayacaksın ve senin peri masalın başlayacak! Hem seni prenses peri sanmıyo, bildiğin yapıyo :)

"Genç ve Zengin Bir Girişimci" ile evleneceksin!

"Genç ve Zengin Bir Girişimci" ile evleneceksin!

Sen çok zeki, kibar ve sempatik bir adamla tanışacaksın ve aslında bu kişi milyon dolarlık bir şirketin sahibi olacak. Başlarda sana bundan kesinlikle bahsetmeyecek, onun gerçek kişiliğini görmeni, onu o olduğu için sevmeni isteyecek. Ama bir gün işler ciddileşince sana her şeyi anlatacak ve sen de bu dünyadaki en şanslı kadınlardan biri olacaksın.

"Lisede Hoşlandığın Çocuk" ile evleneceksin!

"Lisede Hoşlandığın Çocuk" ile evleneceksin!

Okulda koridorda ya da bahçede yürürken yanından geçtiğini ve o an neler hissettiğini hatırlıyor musun? Kalbin yerinden çıkacakmış gibi atıyor avuç içlerin terlemeye başlıyor. Bu hisleri çok yakında yeniden yaşayacaksın. Aslında hep onunla konuşmak istedin ama asla başaramadın bunu. Hep korktun, utandın, çekindin. Ama hiç korkma artık, kader ağlarını örmeye başladı ve siz ikiniz çok yakında bir daha hiç ayrılmamak üzere bir araya geleceksiniz.

"En Yakın Arkadaşın" ile evleneceksin!

"En Yakın Arkadaşın" ile evleneceksin!

Henüz farkında olmayabilirsin ama aslında en yakın arkadaşın senin için mükemmel bir eş olduğunu yakın zamanda anlayacaksın. Düşünsene bir, o her an senin yanında oldu, senin için her şeyi yapmaya hazır ve seni senden bile daha iyi tanıyor. Bundan daha iyi bir eş olabilir mi? Sen hep onu sadece arkadaşım diye düşündün ve hayatının aşkını hep çok uzaklarda aradın ama aslında o burnunun ucunda. Bizden söylemesi. Birbirinizi tam anlamıyla bulduğunuz ve ellerinizin birleştiği an sizin için sonsuzluğun başlangıcı olacak!

"Eski Sevgilin" ile evleneceksin!

Siz çok çocukluk yaptınız zamanında. Saçma saçma inatlar yüzünden, gururunuzu yenemediğiniz için ayrıldınız. Ama çok severek ayrıldınız. Bir süre gezdiniz, tozdunuz; başka insanlar tanıyıp başka aşklarda denediniz şansınızı ama olmadı. Olduramadınız bir şekilde. Ee olmaz tabi. Çünkü siz birbiriniz için yaratılmışsınız başkalarıyla yapamazsınız asla. Yakın bir zamanda kader sizi yeniden bir araya getirecek ve tüm savaş baltalarınızı gömüp sonsuz bir beraberliğe adım atacaksınız!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
754
416
263
197
173
106
65
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın