Görüş Bildir
Haberler
Benim Diyen Çoğu Ünlüden Daha Meşhurlar: Popüler Kültüre Mâl Olmuş 9 Oyun Karakteri

Benim Diyen Çoğu Ünlüden Daha Meşhurlar: Popüler Kültüre Mâl Olmuş 9 Oyun Karakteri

Başarılı oyunlar, oyuncuları ile oynadıkları karakterler arasında başarılı bir bağ kurmayı başarabilirler. Bazı oyun karakterleri o kadar çok insan tarafından sevilmeye başlanmıştır ki adlarına fan sayfaları açılmış ya da duvar kağıdı olarak kullanılmaktadır. Sizler için en popüler 11 oyun karakterini listeledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kratos

1. Kratos

2005 yılında başlayan God of War serisinin ana karakteri olan Kratos, Olimpos Tanrılarından ailesinin intikamını almak için mücadele ediyor.

2.

3. Donkey Kong

3. Donkey Kong

1981 yılından itibaren süre gelen seride Donkey Kong ve onun varilleri oyun tarihinde oldukça önemli bir yer kaplıyor.

4. Lara Croft

4. Lara Croft

Tomb Raider serisinin ana karakteri olan Lara Croft, İngiliz bir Arkeolog ve Hazine Avcısıdır. Ellerindeki iki silahla birlikte akıllara kazınmış olan Lara Croft karakterini film serisinde ise Angelina Jolie ve Alicia Vikander canlandırmıştı.

5. Master Chief

5. Master Chief

Halo serisinin yeşil renkli zırh ve miğferi ile akıllarda kalan Master Chief karakteri çocukluğundan beri savaşmak için yetiştirilmiş ve eğitilmiş bir askerdir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Michael, Franklin ve Trevor

6. Michael, Franklin ve Trevor

Grand Theft Auto serisinin son oyunu olan GTA 5 oyun dünyasında muhteşem büyük bir başarı yakalamıştır. GTA 5 oyununun ana karakterleri Michael, Franklin ve Trevor oyun dünyasına isimlerini damga vurmayı başardılar.

7. Link

7. Link

The Legend of Zelda serisinin ünlü ana karakteri Link pek konuşmasa da oyun oynayan insanların birçoğu Link karakterini bilir.

8. Sonic

8. Sonic

Kaos Zümrütleri evrendeki en güçlü enerji kaynağıdır. Kaos Zümrütlerine bu gücü veren insanların düşünceleri ve fikirleridir. Sonic sadece oyunlarla değil aynı zamanda Sonic markasının farklı ürünleriyle de fazlasıyla insan tarafından tanınmaktadır.

9. Pikachu

9. Pikachu

Koskocaman bir dünyaya sahip olan Pokemon serisinin yalnızca oyunlarla değil animeler ve filmlerle de oldukça fazla bilinen en popüler Pokemon'dur. Seride Pikachu, Ash ile birlikte olduğunda kazanamayacakları mücadele yoktur.

10. Mario

10. Mario

Oyunlarla ilgisi olan ya da olmayan birçok insan tarafından bilinen Mario karakteri Super Mario serisinin ana karakteridir. Güzel prensesi kurtarmak için kardeşi Luigi ile mücadele etmektedir.

İlginizi çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
7
7
5
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Benjamin Tennyson

Vaas captain price ghost soap

Serhan Alp Salık

Arthur Morgan'ın olması lazımdı