Görüş Bildir
Haberler
Kim Kardashian Sayesinde Twitter'a 'Düzenleme' Gelebilir

Kim Kardashian Sayesinde Twitter'a 'Düzenleme' Gelebilir

Onedio Medya
27.07.2015 - 17:44 Son Güncelleme: 27.07.2015 - 17:46
İçeriğin Devamı Aşağıda

34 milyon takipçisiyle devlet başkanlarına bile fark atan Kim Kardashian, şimdi de Twitter’a yeni özellik önerisinde bulundu. Kardashian’ın Twitter’a önerisi ise birçok kullanıcı tarafından sürekli şikayet edilen tweet düzenleme (edit) konusu.

TeknoYo'nun haberine göre Kardashian, Twitter’a düzenleme özelliğinin gelmesini isteyerek şu tweeti attı: “Az önce Twitter’a bir e-posta göndererek, ‘düzenle’ özelliği ekleyip ekleyemeyeceklerini sordum. Böylece imla hatası yaptığınızda, attığınız tweet’i silip tekrar göndermek zorunda kalmazsınız. Bakalım ne cevap gelecek.”

Kardashian’ın bu tweet’ine cevap ise gecikmedi. Kardashian’ın tweetine hemen cevap veren Twitter kurucusu Jack Dorsey ise “Müthiş fikir! Her zaman işleri hızlandırmanın ve kolaylaştırmanın yollarını ararız” cevabını verdi.

Güvenirlik sarsılır mı?

Bilindiği üzere Twitter’da atılan tweetler üzerinden değişiklik yapmak istenildiğinde o tweeti silmek gerekiyor. Ancak Kardashian’ın söylediği ise eklenecek bir tuş ile atılan tweetleri düzenleyebilmek mümkün olsun.

İşin aslına bakacak olursa bu konu Twitter’ın en çok çekindiği konuların başında geliyor. Bunun sebebi ise atılan tweetlerin daha sonraki dönemlerde referans olarak alınabilmesi. Yani tweetlere düzenleme özelliğinin gelmesi Twitter’ın güvenirliği üzerinde etkili olabilir.

Ayrıca sosyal medyada gönderilen içerikleri düzenleme seçeneği ilk olarak Facebook’ta kullanılmaya başlanmıştı. Ancak Facebook, daha sonra bu özelliği bir süreliğine kaldırmasına rağmen yeniden kullanıcılarına sundu. Twitter'ın bu konuda atacağı adımlar merakla bekleniyor.

TeknoYo

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0