Görüş Bildir
Haberler
Kilis'te Bir Eve Roket Mermisi İsabet Etti

Kilis'te Bir Eve Roket Mermisi İsabet Etti

Deniz Gök
23.01.2016 - 10:38 Son Güncelleme: 23.01.2016 - 10:59

Kilis'teki Karaali mahallesine Suriye’den geldiği tahmin edilen bir roket mermisi isabet etti. 2 kişi hafif yaralanırken, çevredeki bazı binalarda hasar oluştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kilis'in Karaali Mahallesi Türbedar Sokağındaki bir eve Suriye'den geldiği tahmin edilen bir roket mermisi isabet etti. 

Olayda 2 kişinin hafif şekilde yaralandığı bildirildi. Bölgeden gelen ilk bilgilerde ise 1 kadının yaralandığı belirtilmişti. İhlas Haber Ajansı'nın (İHA) aktardığına göre roketin IŞİD'in kontrolündeki Azez ilçesine bağlı köylerden ateşlendiği tahmin ediliyor.

Valilik: Roket mermisi

Valilik: Roket mermisi

Olay yerinde incelemeler sürerken, Vali Süleyman Tapsız ve İl Emniyet Müdürü Candemir Özdemir, olay yerine gelerek bilgi aldı. 

Vali Tapsız, yaptığı yazılı açıklamada, Suriye’den geldiği tahmin edilen bir roket mermisinin kent merkezinde Karaali Mahallesi Türbedar Sokağa düştüğünün anlaşıldığını belirterek, patlama sonucunda civarda bulunan bazı binalarda hafif düzeyde hasar oluştuğunu, olay sırasında 2 kişinin hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandığını ve Kilis Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığını ifade etti.

Kilis'te yaklaşık 5 gün önce Suriye tarafından ateşlenen 3 Katyuşa roketi, Kilis'in sınır mahallerine düşmüş, okula isabet eden roket nedeniyle 1 kişi ölürken, 1 kişi de yaralanmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay yerinden fotoğraflar

Olay yerinden fotoğraflar

Ajanslar / Fotoğraflar: AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ceyda

Bir haftada iki bomba Kilis'te. Eğer böyle olacaksa ben niye ders çalışıyım? Yarın bombanın benim evime düşmeyeceği ne malum :/ Ben hala tatilde fizikle mate... Devamını Gör

Hüseyin Akmaz

Bu ülke olmamış. Baştan yapılması lazım.

tahir seymen

Ay bize ne ayol suriyedeki savaştan(!)