Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu'ndan Kendisini Atatürk'e Benzeten Vatandaşa Yanıt

Kılıçdaroğlu'ndan Kendisini Atatürk'e Benzeten Vatandaşa Yanıt

Edirne'de bir yurttaş, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Atatürk'e benzetti. Kılıçdaroğlu, 'Aman aman, Atatürk büyük adam' diye yanıt verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bulgaristan ziyareti öncesi Edirne'ye uğradı.

Kılıçdaroğlu Edirne'de tarihi Eski Cami'yi ziyaret etti. Avludaki hat yazılarını inceleyen Kılıçdaroğlu, daha sonra beraberindekilerle camiye girdi. Kılıçdaroğlu'na caminin müezzini Hasan Cerrah tarafından bilgi verildi.

Bir vatandaş Atatürk benzetmesi yaptı

Bir vatandaş Atatürk benzetmesi yaptı

Caminin avlusunda bekleyen yurttaşlar çıkışta Kılıçdaroğlu'nu alkışlayarak 'Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu' şeklinde seslendi.

Bir vatandaşın Mustafa Kemal Atatürk benzetmesi üzerine Kılıçdaroğlu, 'Aman aman, Atatürk büyük adam' yanıtını verdi.

Vatandaşlarla sohbet edip fotoğraf çektiren Kılıçdaroğlu, Bulgaristan'daki programlarına katılmak üzere kentten ayrıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
84
39
15
10
9
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mh Özdemir

Onedio CHP nin yayın organı gibi davranmayı bıraksın artık. Şu herifi de Atatürk'le hiç bir koşulda bir tutamazsınız hayvanlığın alemi yok.

Eren

onedio chp nin yayın organı zaten artı chp li bir kesimin ayin düzenleyip tapınma yerleri kendilerinden olmayanlara küfür hakaret gırla onlara cevap vermeye... Devamını Gör

bryandes alpes

Abartmayın saçmalamayın Ata'm Türk Atatürk kim, bu kıytırık siyasetçiler kim rte k.k. kim olursa olsun tırnağı bile olamaz haddinizi bilin sığırlar

Zübeyir AL

Hangi parti olduğu fark etmeden bir siyasi partiyi aşırı derecede destekleyen herkes asalaktır. Bu benzetmeyi yapanın “Erdoğan peygamberdir” diyen adamdan hi... Devamını Gör