Görüş Bildir
Haberler
TV
Kiefer Sutherland Ekranlara Dönüyor!

Kiefer Sutherland Ekranlara Dönüyor!

Anıl
27.02.2016 - 14:20

Fakat 24 ile değil...

Öncelikle sanıyorum ki Jack Bauer ismini daha önce duymayan pek yoktur. Mutlaka ucundan, kıyısından hayatın bir noktasında temas edilmiştir. Çünkü Kiefer Sutherland'in başrol oyuncusu olarak Jack Bauer'ı canlandırdığı 24, kazandığı sayısız ödülle Amerikan Dizi Tarihine altın harflerle damgasını vurmuştur.

24'ün 8.sezonu ile ekranlara veda etmesinden sonra, yeni bir sezon gelmesini kimse beklemiyordu. Fakat dizinin bitiminden tam 4 yıl sonra, 24: Live Another Day isimli mini-sezon yayınlanmış ve tüm aksiyon severlerin ağzına adeta bir parmak bal çalmıştı.

24: Live Another Day'in 2.sezonunu görmek isteyen aksiyon severler, biraz hayal kırıklığına uğrayacak gibi. Çünkü, Kiefer Sutherland Jack Bauer olmaktan sıkılmış ve biraz da David Palmer olmaya karar vermiş gibi görünüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

ABC'nin yeni dizisi Designated Survivor ile ekranlara dönüş yapacak olan Kiefer Sutherland, bu defa ABD Başkanı olarak kendini Beyaz Saray'da bulacak. ABD Başkanı Ulusa Sesleniş konuşmasını yaparken yaşanacak bir saldırıyla, başkan da dahil olmak üzere düşük seviyeli bakan olan Sutherland'e kadar sırada bulunan tüm bakanlar ve yetkililer, hayatını kaybedecek. Böylece, bu büyük görev daha düne kadar sıradan bir bakan olan Sutherland'e kalacak. Dizide de sıradan bir adamın, bu olağandışı durumu kontrol altında tutmayı çalışması ve tüm komplolara karşı savaşı anlatılacak.

Bu da aynı zamanda, 24'ün yeni sezonunda Jack Bauer'ı görmek isteyenleri hayal kırıklığına uğratacak. Çünkü söylentiler, 24 serisinin Jack Bauer olmadan, yeni bir karakterle devam edeceği yönünde. Yeni dizinin adı da 24: Legacy olacak.

Kiefer Sutherland'in 24 dizisinden sonra giriştiği proje olan Touch, istenen başarıyı elde edememişti. Designated Survivor ile bu başarı elde edilebilecek mi, sanırım hep birlikte göreceğiz.

' Jack Bauer'da kim kardeşim? '  ve de ' Kiefer Sutherland'i özledik ' diyenlere ise, hatırlatmak amaçlı şu kısa videoyu bırakıyorum.

24: Live Another Day: Jack Bauer Kicking Butt

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
5
3
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın