Görüş Bildir
Haberler
Kıbrıs Zafere Doğru Ankaralı Öldü mü? Serkan Çayoğlu Kıbrıs Zafere Doğru Dizisinden Ayrıldı mı?

Kıbrıs Zafere Doğru Ankaralı Öldü mü? Serkan Çayoğlu Kıbrıs Zafere Doğru Dizisinden Ayrıldı mı?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kıbrıs Zafere Doğru dizisi dün akşam yeni bölümüyle yine izleyicileri ekrana kilitledi. Başrollerini Ahmet Kural, Pelin Karahan ve Serkan Çayoğlu'nun paylaştığı Kıbrıs Zafere Doğru dizisi dün akşam yayınlanan 14. bölümüyle nefes kesti. Dizinin son sahnesinde ise Ankaralı’nın vurulması ise kafaları karıştırdı. Peki, Kıbrıs Zafere Doğru Ankaralı öldü mü? Serkan Çayoğlu diziden ayrıldı mı? İşte Kıbrıs Zafere Doğru son bölüm yaşananlar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kıbrıs Zafere Doğru dizisi yeni bölümüyle yine çok konuşuldu. Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin 14. bölümü TRT 1 ekranlarında 12 Kasım günü yayınlandı. İşte Kıbrıs Zafere Doğru son bölüm yaşananlar…

Kıbrıs Zafere Doğru Ankaralı Öldü mü?

Kıbrıs Zafere Doğru Ankaralı Öldü mü?

Yüzbaşı Cengiz Topel’in öldürülmesi üzerine Ankaralı, Türkiye’ye dönüp arkadaşının cenazesini annesine teslim etmeden önce intikam yemini eder. Bu yolda yalnız hareket edip başka kimsenin sorumluluğunu almak istemeyen Ankaralı’yı, mücahit kardeşleri yalnız bırakmaz. Kıbrıs, Yüzbaşı Cengiz’e gözyaşlarıyla dolu bir cenaze merasimi düzenlerken Ankaralı, intikam için ölüm görevine çıkar. Ankaralı’nın gerçek adı ve soyadını içeren mektup geride kalanlara ulaştırılır. Ankaralı’nın vedası sadece Kıbrıs’a değil tüm sevdiklerine acı bir haberle gelir.

Dizinin son bölümünde Ankaralı’nın vurulduğu sahne ise izleyicide büyük şok yarattı. Kıbrıs Zafere Doğru’nun yeni bölümünde karakterin diziye veda edip etmeyeceği netlik kazanacak.

Serkan Çayoğlu Kimdir?

Serkan Çayoğlu Kimdir?

Serkan Çayoğlu, 31 Mayıs 1987 tarihinde Almanya'nın Nürnberg kentinde dünyaya geldi.

Lisans eğitimini Almanya'da Erlangen Üniversitesi Ekonomi bölümünde tamamlayan Çayoğlu, önceleri modellik yapmayı düşündü.

Bir süre sonra oyunculuğa yönelen Çayoğlu, Ümit Çırak ve Dolunay Soysert'ten özel oyunculuk eğitimi aldı.

İlk olarak 2012 yılında “Kuzey Güney” dizisinin sezon finalinde Merve Boluğur'un oynadığı karakterin İtalya'dan gelen arkadaşı rolüyle ekranlarda yer aldı.

2013 yılında Şarkıcı Hande Yener'in “Ya Ya Ya” klibinde oynadı.

2014-2015 yılları arasında “Kiraz Mevsimi” dizisinde Ayaz Dinçer rolüne hayat verdi.

2016 yılında oyuncu sevgilisi Özge Gürel ile birlikte İtalya'da “Verissimo”, ardından tek başına “C Est Per Postaya” programlarına katıldı.

2018 yılında “Börü” dizisinde başrol oyuncusu olarak yer aldı.

2021 yılında TRT 1'de ekranlara gelen “Kıbrıs Zafere Doğru” dizisinde Ankaralı karakterine hayat verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın